Friday 10 January 2014

ANAK JANTAN BN YANG TIDAK GENTAR

Nur Jazlan

Banyak pengkaji politik tanahair serta blogger dan cybertrooper telah memperkatakan isu ini, Mereka acap kali membincangkan isu isu yang berkaitan dengan permasalahan yang ditanggung oleh rakyat masa kini. Akan tetapi suara mereka tengelam terus tanpa didengari. Contoh kejatuhan disebabkan krisis kepimpinan dan kepercayaan terhadap pemimpin pada tahun 2004-2008 telah pun diulangi agar tidak terjadi pada DS Najib Razak.

BLOGGER PKR 'DIKENCING' TIKUS ... ???


Dikhabarkan blogger pro-pkr http://omakkau.blogspot.com yang kerap merepek di arena politik Selangor terlantar dalam keadaan kritikal kerana diserang virus denggi dan kencing tikus. Kadang kala manusia diberi dugaan yang pelbagai macam untuk kita saling mengenali kuasa sang pencipta.

VIDEO SEKS MUFTI TERSEBAR BERMOTIF POLITIK ...???

Egemberdiyev yakin penyebaran klip video seksnya mempunyai motif politik.
Egemberdiyev yakin penyebaran klip video seksnya mempunyai motif politik.
Bishkek : Pegawai Islam tertinggi Kyrgyzstan semalam dilaporkan terpaksa meletak jawatan selepas klip video memaparkan imej seperti dirinya mengadakan hubungan seks terbesar kepada umum.  

ISTERI KESAL, ADA PIHAK SEBAR BERITA PEJALAN KAKI PUTRAJAYA - BESUT TELAH KEMBALI KE RAHMATULLAH

noor besut7

BESUT : Keluarga Mohd Noor Mat ( gambar ) yang mencipta sejarah berjalan kaki dari Kuala Besut ke Putrajaya pada September lalu, hari ini menafikan khabar bahawa beliau meninggal dunia selepas diserang sekumpulan lelaki.

3 TERMASUK PEGAWAI KHAS MENTERI DIREMAN KES RASUAH PEMBERIAN TENDER


PUTRAJAYA 9 Jan. - Mahkamah Majistret hari ini mengeluarkan perintah tahanan reman terhadap tiga individu termasuk pegawai khas seorang menteri bagi membantu siasatan kes rasuah melibatkan permintaan dan penerimaan wang sogokan berkaitan pemberian tender.