Sunday 18 November 2012

WAHAI NIK AZIZ.... PEGI JAHANAM LA KAU BANGKAI...!!!!!


Dalam usaha mempertahankan adiknya yang mendoakan agar Umno/BN dihancurkan,  hari ini Nik Aziz menggelarkan Umno sebagai murtad, dan berkata PAS bertindak betul dengan mengadakan sembahyang hajat, mendoakan bala Allah untuk menghancurkan parti pemerintah itu. 
Kota Bharu : Mursyidul Am PAS, Datuk Nik Aziz Nik Mat hari ini menggelarkan Umno sebagai murtad dan berkata PAS bertindak betul dengan mengadakan sembahyang hajat, mendoakan bala Allah untuk menghancurkan parti pemerintah itu. 

DOA 'PALING DURJANA' DARI PUAK BERFAHAMAN KHAWARIJ....!!!


PAS jelas telah mula diresapi fahaman firqah atau golongan ekstrem hingga sanggup mengadakan solat hajat dan berdoa supaya Umno dihancurkan, kata Penasihat Agama kepada Perdana Menteri Datuk Seri Dr Abdullah Md Zin.

INILAH TOP 5 BLOGGERS POLITIK WANITA DUNIA....

1. Ana Marie CoxCox adalah ketua editor di Wonkette.com, blog gosip politik di Washington yang dimiliki Gawker Media. Dia mempopularkan blog tersebut melalui tulisannya yang bergaya apa adanya, tajam, dan adakalanya bercorak sarkasme. Tak heran blog tersebut menjadi blog politik paling berpengaruh di Washington. Selain di blog tersebut, dia juga menulis untuk majalah Time dan blog Time.