Wednesday 25 December 2013

( VIDEO ) - PENGASAS PONDOK KATA PAS GAGAL PERTAHANKAN MAT SABU

AIDCNews  – Ustaz Ashiq Elahi, Pengasas Pondok Bukit Kobah, Pendang dan Timbalan Pengerusi Gabungan Institusi Pondok, Maahad Tahfiz dan Ilmuwan Sunni (GIPTIS) berkata pemimpin PAS tidak bersungguh-sungguh mempertahankan Timbalan Presiden parti itu, Mohamad Sabu daripada dituduh mengamalkan ajaran Syiah.


HIMPUNAN HARAM GULINGKAN KERAJAAN - KENAPA BERMULA DI GEREJA... ???


Mengapa kali ini lambang lambang kristian seakan mendominasi dalam himpunan? Gereja? Bukan mana mana tempat lain berhimpun - Adakah sebahagian besar perusuh nanti adalah Kristian?

Isu harga kenaikan hanya gimik- agenda sebenarnya ialah....

HUKUM UCAPAN SELAMAT KEPADA BUKAN ISLAM

Muzakarah Jawatankuasa Fatwa Majlis Kebangsaan Bagi Hal Ehwal Ugama Islam Malaysia Kali Ke-78 yang bersidang pada 12 Jun 2007 telah membincangkan Hukum Orang Islam Mengucapkan Tahniah Dan Ucapan Selamat Bersempena Perayaan Agama Bukan Islam. Muzakarah telah memutuskan bahawa :

JOHAN ASHARI TIDAK MAHU JADI ANAK DERHAKA..... PUTUSKAN HUBUNGAN DENGAN LANA NORDIN....

Johan As’ari dan Lana Nordin

WALAUPUN tidak sampai sebulan percintaan pasangan pelakon yang penuh dengan kontroversi Johan Asari dan Lana Nordin menghangatkan industri hiburan tanah air, namun hubungan itu dikhabarkan telah putus di tengah jalan.

CEMBURU KEMESRAAN OBAMA DENGAN PERDANA MENTERI DENMARK, MICHELLE SEDIA BERCERAI....


Khabar angin mengenai pergolakan rumah tangga Presiden Amerika Syarikat (AS) Barack Obama dan isteri, Michelle Obama kembali berhembus.

WARNA-WARNI DUNIA 2013
Sorot hitam putih dunia 2013

CORETAN sejarah dan tragedi mewarnai sepanjang detik 2013. Tidak ketinggalan, krisis politik, kejatuhan pemimpin, agenda sulit dan dengki khianat serta drama tebusan menambahkan lagi coretan sepanjang tahun ini.

FANPAGE HARAKAH MENIPU PEMBACA !!!


Hari ini kreditbiliti Harakah tercalar bila mana admin fanpage facebook HARAKAH menipu pembaca dan pengikutnya dan yang amat menyedihkan hampir 14k orang tertipu dengan admin harakah tersebut. Kejadian sebenar fenomena itu bukanlah di Lahat Datu atau sekitar2 Malaysia akan tetapi ia belaku di Mesir.

Kejadian fenomena luarbiasa yang berlaku di Lahad Datu adalah ikan tamban naik ke darat.. lihat di sini

MALAYSIA INSIDER REKA FITNAH TERHADAP WAHID OMAR ???


Semuanya angkara MALAYSIA INSIDER!

Portal berita yang sangat kuat menyokong Pakatan Rakyat itu dengan sengaja telah memanipulasi dan memutarbelitkan kenyataan sebenar.