Tuesday 17 March 2015

(VIDEO) : DUA REMAJA 'SAMSENG JALAN' MABUK BELASAH PAK CIK


KUCHING : Sudahlah mabuk, pukul orang pula. Itu kisah sebenar video dua lelaki memukul seorang lelaki dalam kejadian dikatakan berlaku di Jalan Bako, di sini, yang ‘viral’ di laman sosial sejak petang tadi.

NURUL IZZAH AHLI PARLIMEN HAPRAK PERASAN DIRI KEBAL DI PARLIMEN !!!


JANDA BODOH UNDANG-UNDANG! AHLI PARLIMEN HAPRAK!

Nurul Izzah dan sesiapa pun ahli parlimen tidak kebal dalam parlimenBerdasarkan Artikel 63 (4) Perlembagaan yang menyatakan keistimewaan daripada dikenakan tindakan mahkamah ke atas apa yang dicakapkan ketika prosiding Dewan Negara atau Dewan Rakyat adalah tertakluk pada empat perkara.

KONGSI GELAP DADAH GENG 04 TUMPAS


SUNGAI PETANI 17 Mac - Polis melumpuhkan kegiatan pengedaran dadah didalangi kongsi gelap Geng 04 dengan tertangkapnya enam orang serta merampas dadah jenis heroin seberat 5.4 kilogram bernilai RM120,000.

TAKKAN BM FAILED SAMPAI TAK TAU BEZA PESAWAT PERIBADI DAN PESAWAT RASMI


PORTAL dan blog2 pro pembangkang serta Rafizi Ramli kalau ada perkara-perkara yang 'bersangkut' dengan kerajaan cepat aje spin.... Terkini, mereka cuba mengelirukan pemikiran rakyat dengan mendakwa jet VVIP jenis ACJ320 yang baru diperoleh kerajaan adalah sebuah pesawat peribadi.

ANDA PENGGUNA INTENET... ANDA SEHARUSNYA BERPENGETAHUAN MENGENAI SIBER

KUALA LUMPUR  – Pendedahan dan pengetahuan mengenai keselamatan dan pertahanan siber perlu dibuat kepada semua pengguna-pengguna internet.