Wednesday 25 June 2014

SEBENARNYA.... MEREKA LAH PROKSI AMERIKA !!!

ISTERI SAHKAN KAPTEN ZAHARIE INDIVIDU TERAKHIR BERCAKAP DARI KOKPIT #MH370


Isteri juruterbang MH370 Kapten Zaharie Ahmad Shah dilaporkan memberi pengesahan suaminya adalah individu yang mengucapkan kata-kata terakhir didengari dari kokpit pada hari kehilangan pesawat tersebut, 8 Mac lalu.

SUAMI LOLA RAHSIAKAN PERKAHWINAN DAN JARANG BALIK TAPI TIAP BULAN BAGI DUIT...


Bahau : “Isteri saya terlalu sayangkan anaknya itu dan saya tidak pernah melihat dia menderanya sejak kami berkahwin 10 tahun lalu,” kata bapa tiri Muhammad Firdaus Dullah, 15, yang hanya mahu dikenali sebagai Abdullah, 40-an, ketika dihubungi, semalam.

AKAUN FACEBOOK LOLA TELAH DIGODAM ???


Akaun Facebook wanita yang didakwa ibu kepada remaja OKU malang, Muhammad Firdaus Dullah, 15, telah digodam sejak malam semalam.

BALU ADUN BUKIT ASEK CEMUH PEMIMPIN DAP 'TIDAK BERHATI PERUT' DAN TIDAK BERPERIKEMANUSIAAN !!!


Lim Guan Eng bukan sahaja gagal sebagai Ketua Menteri Pulau Pinang, tetapi juga sebagai Setiausaha Agung DAP, dia merupakan antara penyangak paling besar dalam parti tersebut. Ramai yang sudah memperkatakan tentang Lim Guan Eng, dan yang terbaru adalah balu mendiang Wong Ho Leng, ADUN Bukit Asek.

SIAPA 3 GADIS DIBUNUH DI PUTRAJAYA ???


SEBARAN MAKLUMAT TIGA GADIS DIBUNUH DI PUTRAJAYA TIDAK BENAR

Penyebaran maklumat berhubung dakwaan kononnya berlaku pembunuhan terhadap tiga gadis di belukar Presint 15, Taman Rimba, Putrajaya adalah TIDAK BENAR.

SULLEY MUNTARI : BINTANG BOLASEPAK #WorldCup2014 GHANA YANG MENGHABISKAN WANGNYA UNTUK DEMI SAUDARA SEISLAM


KEBIASAANNYA peminat bola sepak mengetahui pemain manakah yang mendapat pendapatan paling tinggi dan mereka yang menghimpun pelbagai jenis kereta sukan selain skandal bersama wanita.


Tetapi berapa ramai pula yang tahu siapakah pemain bola sepak dunia paling pemurah dalam saingan Piala Dunia kali ini.

MENTERI KABINET BARU : LIOW TIONG LAI MENTERI PENGANGKUTAN


Presiden MCA, Datuk Seri Liow Tiong Lai dan timbalannya, Datuk Wee Ka Siong masing-masing dilantik menganggotai Kabinet Persekutuan sebagai menteri penuh.

PM UMUM ROMBAKAN KABINET ???

alt

PUTRAJAYA 25 Jun - Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak berkemungkinan akan mengumumkan perubahan dalam barisan menteri kabinet hari ini.

MAJIKAN LOLA TERKEJUT ANAK OKU DIABAI


KUALA LUMPUR : Majikan kepada Lola, 40, ibu remaja orang kelainan upaya (OKU) Muhammad Firdaus Dullah, 15, mendakwa wanita terbabit tidak pernah menceritakan kesempitan hidupnya kepada majikan yang mempunyai pelbagai cara untuk membantunya.

PPD HULU TERENGGANU DERA GURU BESAR ???


Apa yang terjadi sebenarnya? Beginilah seperti yang dikhabarkan......Cikgu Roshaya Aziz bukan sekadar guru malah beliau juga merupakan penulis dan juga penerbit buku-buku pembelajaran khas untuk membantu kanak-kana yang bersalah dalam pendidikan.