Tuesday 24 December 2013

FENOMENA LUARBIASA - IKAN TAMBAN DI LAHAD DATU.... KERANG DI MESIR.......


 Di satu sudut bumi Allah swt yang lain kelihatan berjuta kerang pula yang naik ke darat. Lokasi masih belum dapat disahkan namun ada yang mengatakan ianya berlaku di Dumyat, satu daerah di Mesir. Wallahualam. Sesiapa ada info sahih minta info in bahagian komen. ...

HIMPUNAN TURUNKAN 'HARGA' ATAU GULINGKAN KERAJAAN ...???


Gerakan menurunkan kos sara hidup atau perhimpunan untuk menggulingkan kerajaan? Barangkali sebilangan sedang terkeliru untuk menentukan jawaban kepada soalan itu.

( FOTO & VIDEO ) - FENOMENA LUARBIASA DI PANTAI TAMBISAN, LAHAD DATU

Subhanallah! Ikan Kecil-kecil menyelamatkan diri ke pesisir pantai Tambisan, Lahad Datu, 

Sabah.


HASUT ORANG RAMAI GULINGKAN KERAJAAN - PEMILIK AKAUN FACEBOOK ASMAELZ HADZENY II DIBURU POLIS !


SHAH ALAM  - Polis masih memberi peluang kepada  pemilik akaun laman sosial Facebook yang menggunakan nama  Asmaelz Hadzeny II menghubungi polis bagi membantu siasatan berhubung tindakannya menghasut orang ramai melakukan rusuhan bagi mengguling kerajaan  pada malam sambutan tahun baru, 31 Disember  ini.

ELLIE SURIATI DIPECAT DARI 'KL CINTA MANDI TOQ'


Pelakon dan pengarah, Ellie Suriati (gambar) menyangkal dakwaan penerbit syarikat White Merpati Entertaiment Sdn Bhd, S. Baldev yang mendakwa dia menarik diri pada saat akhir sebelum penggambaran filem "KL Cinta Mandi Toq".

DIANA BATU CAVES SEBAR INFO PALSU, IBU PEJABAT POLIS BUKIT AMAN KENA BOM !


KUALA LUMPUR - Polis Diraja Malaysia (PDRM) menafikan catatan yang tersebar di laman sosial Facebook kononnya berlaku serangan ke atas Ibu Pejabat Polis Bukit Aman di sini yang menyebabkan kematian dan kecederaan.

PENGERUSI TURUN DITANGKAP POLIS ???Saudara Azan Safar, Pengerusi TURUN ditangkap sekumpulan SB berpakaian awam di Restoran Kak Som. Disahkan mereka menunjukkan kad pengenalan polis, dibawa ke IPD Dang Wangi.

DATO' LAYAN ANAK YATIM MACAM 'ANJING', PERGUNAKAN MEREKA UNTUK KUTIP DERMA MASUK POKET SENDIRI !!!


MANUSIA BABI!!! DAGANG ANAK YATIM UNTUK KUTIP DERMA DEPAN SULTAN DAN SULTANAH KEDAH, TAPI LAYAN ANAK YATIM MACAM LAYAN ANAK ANJING!!!

Disember 8, 2013, kami seramai 36 orang menghadiri jemputan Majlis Makan Malam Yayasan Anak-anak Yatim Sultanah Haminah di Hotel Shangri-La Kuala Lumpur. Itu kali pertama untuk anak-anak kami dijamu di sebuah hotel mewah bertaraf 5 bintang. Namun semuanya berakhir tidak seperti yang dijanjikan.

( VIDEO ) - SYIAH ZAIDIAH SESAT.... AL-QURAN TIDAK QADIM

( VIDEO DAN FOTO ) - LELAKI DITETAK DALAM PERGADUHAN ANTARA GANGSTER

Baru-baru ini telah tersebarnya video di laman sosial yang menunjukkan pergaduhan ngeri dimana seorang lelaki secara tiba-tiba ditetak berkali-kali oleh sekumpulan lelaki berparang yang menaiki dua buah kereta jenis Model Proton Waja.
MENGENALI ORANG YANG MEMBELA HANTU RAYA


Seorang pendakwah bebas Ustaz Abu Bakar Abdul Aziz berkata ada beberapa tanda boleh dikenal pasti bagi mana-mana individu yang membela hantu raya.