Sunday 11 November 2012

PUTUS CINTA DENGAN ALIFF AZIZ, ANNE NGASRI PILIH ORANG UMNO SEBAGAI BAKAL SUAMI....


Terima kasih kepada pembaca kami, MissDiane yang mengongsikan gambar tunang Anne Ngasri, Mohd Sumali Reduan. Mohd Sumali (kiri dalam gambar di bawah) ialah Setiausaha Kerja Pemuda UMNO Malaysia.

HASRAT PKNS PINDAH ASET DIHALANG PEGUAM

Kamarudin Ahmad menunjukkan writ saman terhadap PKNS semasa memfailkan saman terhadap PKNS di Bangunan Mahkamah Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah di Shah Alam, kelmarin.

Peguam, Kamarudin Ahmad hari ini memfailkan permohonan bagi mendapatkan perintah deklarasi ke atas Menteri Besar, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim dan Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) supaya membatalkan cadangan pemindahan lima aset perbadanan itu kepada Private Real Estate Company (PREC).

ISRAEL NEGARA PALING 'DIBENCI' DALAM DUNIA....


LONDON - Israel kekal menjadi salah satu negara di dunia paling negatif dari segi persepsi masyarakat antarabangsa, lebih-lebih lagi di Eropah, negara-negara Islam dan rantau Asia.

SADIS !!! KANAK-KANAK MAUT DIGELEK AUDI HITAM..!!!


Cerita ini menunjukkan betapa manusia sekarang apabila melakukan sesuatu yang salah selalu melarikan diri dan tidak mengaku.

GEMPAR !!! DUIT SYILING ADA GAMBAR PORNO ANWAR...???!!!!


Tu diaaa..!!! Atas duit syiling pun ada gambar tak senonohhh..!!! Itu la yang terjadi kalau pemimpin negara tu memang jenis minat hal ehwal LGBT nihhh...