Sunday 3 November 2013

SELUAR DARI KULIT MAYAT MANUSIA


Khabarnya, seluar panjang yang dipamerkan ini dibuat dari kulit manusia asli. Ya, benar anda tidak salah membaca dan tidak salah melihat. Pada abad ke-17 di Ireland, hidup seorang AHLI SIHIR yang membuat seluar panjang dari kulit rakannya yang sudah meninggal dunia. Seluar panjang atau celana ini digunakan olehnya untuk  jimat yang membawa banyak keuntungan.

ZARA ZYA TIDAK MAHU 'PERASAN'.....

Foto

Bahang populariti makin dirasai pelakon baru, Zara Zya, 28, apabila diberi kepercayaan menjadi teraju utama siri Love You Mr Arrogant. Telatahnya yang comel dan bersahaja ketika menjayakan watak Zaara Amirah menarik perhatian hingga namanya mula jadi sebutan.

MAHFUZ SIBUK PASAL SUMBANGAN BN, APA PULA SUMBANGAN PAS.... ???


Semalam, PAS dalam satu sidang media mendakwa kerajaan BN berbelanja sebanyak RM15.15 juta sepanjang tempoh  berkempen Pilihan Raya Kecil Sungai Limau.

KEHIJAUAN CAMERON HIGHLANDS MUSNAH, TIDAK MAMPU DISELAMATKAN LAGI.....

HAKISAN melampau menjadi punca air Empangan Sul tan Abu Bakar di Cameron Highlands baru-baru ini dan mengorbankan empat nyawa.
KUALA LUMPUR - Seorang pakar alam sekitar menegaskan, kehijauan Cameron Highlands sudah tidak boleh diselamatkan lagi kerana daerah itu sudah diteroka untuk pelbagai jenis pembangunan sejak 100 tahun lalu.

TERKINI : MANOHARA SEMAKIN LIGAT


Manohara Odelia Pinot yang pernah dituduh ingkar/nusyuz sekitar pada tahun 2010 pada bekas suaminya, Tengku Temenggong Kelantan, Tengku Muhammad Fakhry Sultan Ismail Petra. Sejak daripada itu, Manohara membabitkan semula dirinya dalam bidang lakonan dan peragaan di Indonesia. Terbaru, gambar-gambar Manohara yang asyik berparti telah tersebar di Internet.

MELAYU YANG DIBENCI....DAN YANG DIPUJI DAP....


Yang ini adalah melayu yang dibenci DAP......!!!