Monday 14 April 2014

AHMAD MASLAN TIDAK JAGA MEDIA SOSIAL BN !!!


Kenyataan spontan Datuk Ahmad Maslan ketika menjawab soalan pemberita mengenai perlunya UMNO mengujudkan 'Blue Wave Army' untuk fight  'Read Bean Army' menjadi perbualan hangat di siber maya. Hari ini beliau keluarkan kenyataan ringkas berikut :

GEMPAR !!! LAGI MAYAT BERBUNGKUS DITINGGALKAN DI TEPI JALAN DI PULAU PINANG !!!


Penduduk tempatan kecoh sekali lagi apabila satu mayat siap berbungkus ditemui di tepi jalan di Bukit Minyak, Pulau Pinang pagi tadi.

MUKTAMAD !! SAIFUDDIN KATA HUDUD TIADA DALAM AGENDA PAKATAN PEMBANGKANG !!! PAS TAK FAHAM KE !!!

PETALING JAYA : 
Setiausaha Agung PKR, Datuk Saifuddin Nasution Ismail berkata, parti itu tetap dengan pendirian mereka bahawa pelaksanaan hukum hudud tidak pernah menjadi kesepakatan Pakatan Rakyat (PR).

KEMENTERIAN PENDIDIKAN SAHKAN UNIVERSITI AL-BUKHORY DITUTUP


PUTRAJAYA :

Kementerian Pendidikan menyatakan mereka sudah menerima surat penutupan operasi daripada Universiti Antarabangsa Albukhary (AiU) yang beroperasi di Alor Setar, Kedah.

SEORANG KANAK-KANAK TADIKA MAUT VAN 'TERJUN' LOJI KUMBAHAN

alt

Johor Bharu 14 April 2014 :

Seorang murid Tadika Kemas maut akibat van yang dinaikinya bersama lima rakannya yang lain terjunam ke dalam kolam kumbahan di Taman Universiti, Skudai hari ini.

TERKINI : LELAKI TERGANGGU DENGAN SUARA AZAN SUBUH 'DIHALAU' PINDAH RUMAH !!!


SUSULAN laporan polis yang dibuat oleh seorang lelaki berusia 56 tahun kerana mendakwa terganggu oleh suara azan fardhu subuh dan juga suara mengaji pada kira-kira pukul 5.45 pagi, 8 Mac lepas, semalam dia menerima tetamu.

'KAK MI TAK BOLEH TERIMA PEREMPUAN TAK TUTUP RAMBUT AKAN MASUK NERAKA'


Itulah kata-kata lantang dari Raja Azmi apabila ditanya wartawan mengapa tidak menutup aurat selepas pulang dari mengerjakan umrah. Beliau juga berkata mahu mencukupkan solat lima waktu dahulu kerana baginya itu lebih penting.

PERLAKSANAAN HUDUD DI BRUNEI LANGGAR UNDANG-UNDANG ANTARABANGSA ???!!!


PEJABAT Pesuruhjaya Hak Asasi Manusia (OHCHR) Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) mengkritik keputusan Brunei yang mahu melaksanakan hukum hudud di negara itu, lapor AFP.

PENAGIH DADAH DISYAKI PECAH MASUK PEJABAT NIZAR JAMALUDDIN


SIMPANG – PERAK. Pejabat Pusat Khidmat Dun Changkat Jering milik Datuk Seri Mohammad Nizar Jamaluddin dipecah masuk, Sabtu lalu.

DR. KEVIN BARRETT PERCAYA CIA SEMBUNYIKAN PERIHAL SEBENAR KEHILANGAN #MH370 ???!!!


WASHINGTON - Seorang penulis berasal dari Amerika Syarikat (AS) yang juga penyiar radio tempatan, Dr Kevin Barrett mempercayai bahawa Agensi Perisikan Pusat (CIA) AS mengetahui perihal sebenar apa yang terjadi kepada pesawat MH370.