Wednesday 26 November 2014

GADIS MELAYU CANTIK LAWA PERANGAI MACAM AYAM BETINA OFFER 'BU*IT KAT FACEBOOK... ASTAGHAFIRULLAHAL'AZIM !!!


Pasti anda akan terkata “astaghfirullah azim” bila melihat status awek melayu siap bertudung cantik-cantik tapi perangai tak ubah seperti seekor ayam betina yang dah tiada maruah diri langsung.dah tahu sekarang dunia sudah semakin tua zaman dah nak berakhir so macam-macam akan boleh jadi.

SERPIHAN MH370 TERDAMPAR DI LAUT SUMATERA ???


Serpihan pesawat MAS, MH370 yang dilapor hilang didakwa bakal hanyut dan terdampar di sekitar perairan laut Sumatera, Jakarta.

Memetik laporan portal berita Mirror.co.uk, Pengarah Program Operasi Pencarian MH370 Biro Keselamatan Pengangkutan Australia (ATSB), Peter Foley mendakwa serpihan pesawat tersebut dijangka dihanyutkan ke kawasan tersebut setelah dipukul dan dibawa oleh arus ombak.

'SEMUT API' PUTERI UMNO vs 'RED BEAN ARMY' DAP ???

KUALA LUMPUR 26 Nov - Pergerakan Puteri UMNO akan mewujudkan barisan semut api yang berperanan mengatur strategi untuk menepis propaganda, penipuan dan fitnah dalam media sosial.


alt

Ketua Pergerakannya, Datuk Mas Ermieyati Samsudin berkata, perkara ini merupakan antara tanggungjawab sayap untuk memastikan pemikiran generasi muda bersih dan mendapat maklumat yang tepat.

BOLASEPAK PIALA AFF SUZUKI 2014 : SINGAPURA BLOCK PENYOKONG MALAYSIA ???


Twitter Ultra Malaya 07 antara yang berkongsi notis larangan dikeluarkan pihak kastam dan imigresen Singapura itu.

Isu penyokong bola sepak Malaysia yang tidak dibenarkan masuk ke Singapura Ahad lepas dibangkitkan Menteri Belia dan Sukan, Khairy Jamaluddin.

ISTERI MUNCUL SEMULA SELEPAS 2 TAHUN MENGHILANG, KINI HILANG SEMULA BERSAMA ANAK LELAKI


DUNGUN – Seorang wanita masih berstatus isteri orang yang menghilangkan diri selama dua tahun, tiba-tiba muncul semula mencari suaminya.