Saturday 24 November 2012

PATAH GIGI KENA BELASAH AKIBAT TERSALAH PANDANG..!!!

Perbuatan seorang samseng yang menyerang dan memukul seorang gadis berusia 16 tahun sehingga dia tidak sedarkan diri dirakam CCTV. Suspek berkata " Dia yang mulakan dulu."


gadis kena tumbuk

KARPAL SINGH LEMPANG NIK AZIZ DALAM SALON....??!!!

Gambar hiasan
DAP mahu campur tangan kerajaan negeri Kelantan terhadap undang-undang yang melarang wanita daripada memotong rambut lelaki di negeri ini.
Pengerusinya Karpal Singh berkata beliau terkejut apabila kerajaan memutuskan menguatkuasakan ketetapan undang-undang seperti itu ke atas golongan bukan Islam.

KDN DISERU PANTAU EKSTREMIS PAS

Veteran Umno Malaysia pada Jumaat memohon Kementerian Dalam Negeri memantau sifat ektremis anggota PAS terutamanya sepertimana ditunjukkan ketika Muktamar Tahunan Ke-58 parti itu Jumaat lepas.


Setiausaha Veteran Umno Datuk Mustapha Yaakub berkata pemantauan itu perlu dilakukan bagi memastikan tiada perkara yang tidak diingini berlaku seterusnya menjamin keselamatan anggota Umno terutamanya menjelang Perhimpunan Agung Umno hujung bulan ini dan Pilihan Raya Umum (PRU) Ke-13.

ANAK MUDA LUMUT TUTOH NIK AZIZ KAW-KAW..!!!


Seramai lebih 100 orang anak muda Lumut dari 2 kumpulan telah 'menyerang' Balai Polis Sitiawan untuk 'menutoh' Nik Aziz berikutan kenyataan 'orang tua' tersebut yang memurtadkan UMNO baru-baru ini.

IRON DOME - RAHSIA PERTAHANAN UDARA ISRAEL


Ratusan roket milik Hamas ditembak ke arah wilayah Israel. Namun hanya sembilan puluh lebih roket yang sampai ke wilayah zionis itu. Israel bangga dengan petahanan angkasanya yang kuat.
Perisai peluru berpandu Iron Dome milik Israel yang berjaya menghancurkan hampir sekitar 90 peratus roket-roket milik Hamas yang ditembakkan dari Gaza.

NIK AZIZ MULA BIMBANG.....

Nik Aziz: Berhati-hati Elak Dijerat

KOTA BHARU – Pas lebih berhati-hati dengan pandangan parti lawan berhubung siapa layak menjadi Perdana Menteri ketujuh apabila perkara itu semakin dipertikaikan pelbagai pihak termasuk antara komponen Pakatan Rakyat (PR) sendiri.

HOTEL YANG MENGUJI KEBERANIAN....

Sekarang musim cuti sekolah. Biasanya musim cuti sekolah adalah musim untuk perkara-perkara lain juga, inilah juga masanya musim orang berkahwin, musim melancong, musim durian, musim rambutan... hehehe.


Sebut pasal musim melancong, bagi sebahagian keluarga, setiap musim cuti sekolah hujung tahun adalah menjadi rutin bagi mereka untuk bercuti bersama keluarga. Bagi keluarga berada, sudah pasti destinasi pelancongan yang menjadi pilihan adalah di luar negara dan itu adalah lumrah. Pastinya hotel tempat penginapan pun bukan calang-calang. Tak main la hotel badget or berkhemah kat tepi-tepi jalan. 

Pernahkah anda melalui pengalaman yang menyeramkan di hotel di luar negara tempat anda dan keluarga menginap...? Adakah di hotel-hotel berikut...?

1. Dalhousie Castle, Edinburgh, UK
 

'BERBOGEL' DAN BERJALAN KAKI KE DATARAN MERDEKA...!!!


Hiasan

Selepas kegagalan demonstrasi Bersih 2.0, Bersih 3.0 serta Bersih Ambang Malam Merdeka yang berakhir dengan pelbagai aksi ganas dan memalukan, kini kempen berjalan kaki pula dianjurkan oleh pihak pembangkang kononnya demi menyelamatkan alam sekitar dan nyawa manusia.

Kempen perarakan berjalan kaki yang disertai beberapa puluh orang peserta itu kini dalam perjalanan dari Kuantan ke Dataran Merdeka dengan anggaran jarak perjalanan sejauh 300km sempena bantahan terhadap kilang pemprosesan bahan nadir bumi (rare earth) Lynas Advanced Material Plant (LAMP).

PERLANGGARAN 100 KENDERAANBEAUMONT (Texas) : Dua maut dan berpuluh cedera semalam apabila sekurang-kurangnya 100 kenderaan terbabit dalam kemalangan di lebuh raya yang diselubungi kabus tebal.