Monday 28 April 2014

KEJAM !!! TEMAN LELAKI LETUPKAN KEKASIH SARAT MENGANDUNG DENGAN KANISTER GAS !!!

Foto
XU mengalami lecur teruk akibat perbuatan teman lelakinya.
Beijing : 
Seorang lelaki menculik kekasihnya berusia 21 tahun yang sarat mengandung sebelum mengikat kanister gas pada belakangnya yang dinyalakan apabila polis datang menyelamatkan wanita berkenaan.

ENGGAN BERJUMPA.... AKHIRNYA ANWAR MALUKAN OBAMA !!!


Puak-puak pakatan pastinya sangat terluka, kecewa, marah, malu dan pelbagai perasaan berkecamuk di hati masing-masing ekoran keegganan Presiden Amerika Syarikat untuk berjumpa dengan Anwar Ibrahim ketika mengadakan lawatan kerja ke Malaysia..... Sebagai membalas 'dendam'..... Gambar di atas telah membuktikan macai-macai pembangkang melalui Anwar Ibrahim telah berjaya 'memalukan' Barack Obama ..!!!

KEISTIMEWAAN 'THE BEAST' CADILLAC ONE


KUALA LUMPUR: 
Lebih dikenali sebagai “The Beast”, Presiden Amerika Syarikat Barack Obama menaiki kenderaan rasminya sepanjang lawatan ke Malaysia iaitu Cadillac One

RUMAHTANGGA HANYA 7 BULAN.... FIZA KEMBALI MENJANDA.....Pasangan artis Fiza Elite dan Adam AF bercerai talak satu di Mahkamah Syariah di sini hari ini. Adam melafazkan cerai dengan talak satu terhadap Fiza di hadapan hakim Tuan Muhamad Nazir Basrawi tepat pukul 1.05 petang.

PESAWAT RINGAN PIPER WARIOR 2 TERHEMPAS DI PENGKALAN CHEPA, PILOT PARAH


Sebuah pesawat ringan jenis Piper Worrior 2 yang sedang menjalani latihan terhempas di Taman Kurnia Jaya, Pangkalan Chepa, Kelantan.  , menyebabkan juruterbangnya cedera parah. 

SIAPA KATA TUN M HINA HUKUM HUDUD ???!!!


Setiap kali timbul isu Hudud yang dibawa oleh Parti Islam se-Malaysia, setiap kali itu petikan-petikan kenyataan Tun Dr. Mahathir Mohamad menghina hukum hudud dikeluarkan semula sehingga seolah-olah menjadi satu kebenaran. Adakah benar dakwaan tersebut atau sekali lagi ia sekadar manipulasi Pas?

APABILA OBAMA MENGUCAPKAN 'TERIMA KASIH' DAN 'IN SYA ALLAH' KEPADA IMAM BESAR MASJID NEGARA .....


KUALA LUMPUR : 
Imam Besar Masjid Negara Tan Sri Syaikh Ismail Muhammad merayu Presiden Amerika Syarikat Barack Obama supaya menghentikan penindasan terhadap masyarakat Islam di seluruh dunia.

PARIA PAKATAN 'SOUND' POLIS.... KENAPA POLIS TAKUT SANGAT NAK AMBIK TINDAKAN ???


MALAS mau cakap banyak.....semalas nak buat resport jugak laa. Bukan apa, report yang berlambak tu pun tak diendahkan. Kenapa bila puak2 pakatan yang 'buat hal', pihak berkuasa seolah-olah pekakkan telinga dan butakan mata aje ???

PENJELASAN NAJIB MENGENAI ANWAR DI HADAPAN OBAMA

obama-najib-press-statement

Sidang akhbar bersama Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak dengan Presiden Barack Obama adalah acara yang paling mencuri perhatian dalam lawatan tiga hari Presiden Amerika itu ke Malaysia.

HARGA ANAKNYA CUMA SEBOTOL WISKI...!!!!

hiasan
Bhopal : Seorang lelaki berusia 40 tahun tergamak menjual anak perempuannya yang baru berusia setahun semata-mata kerana mahu membeli sebotol wiski di daerah Datia, Madhya Pradesh.