Saturday 13 October 2012

SUARA HATI LEE CHONG WEI MENJELANG HARI PERKAHWINANNYA...


  

Selepas 11 tahun menyulan cinta, pemain badminton No. 1 dunia, Dato Lee Chong Wei akhirnya  bersedia untuk sehidup semati dengan Wong Mew Choo pada 10 November 2012 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur.

GEMPAR ! APA KAITAN GADIS ARAB SEKSI NI DENGAN NIZAR LAMBAI...???


Wow!!! Memang gempar... sighh!!!
Anda kenal dengan wanita seksi dengan jelingan tajam yang cukup menggoda di atas tu.

Benarkah beliau ada kaitan dengan Nizar lambai..... Menteri Besar Perak 11 bulan....ops! mantan Menteri Besar....

Weyyyyyyyyy!!! Sabor yop!!!

Sebelum tu, mari kita berkenalan dulu dengan wanita super duper seksi di Timur Tengah ini....

KEANEHAN HIDUPAN LAUT

Banyak misteri dalam dunia lautan yang kita tak tahu. Dalam keghairahan manusia terkinja-kinja ingin mengetahui sesuatu yang di luar perut bumi, masih banyak lagi ilmu dan khazanah di dalam bumi yang masih kita tiada pengetahuan mengenainya.
Benarlah, bahawa manusia ini hanya memiliki setitis dari selautan ilmu yang diberikan oleh Tuhan. Namun, terima kasih kepada mereka yang bersedia untuk menongkah segala risiko, segala cabaran untuk memberikan pengetahuan kepada orang lain.
Jika tidak kerana mereka, kita pasti tidak tahu apa lagi yang ada dalam dunia kita yang serba uzur ini.
Mari saksikan seleksi 10 hidupan lautan yang pelik dan mungkin menakutkan buat sesetengah dari anda.

Blob Fish

FUYOOOO..!! USAIN BOLT TAYANG NISSAN GTR BERSADUR EMAS TULIN..!!!Nah! Ini sememangnya kereta yang sesuai digunakan oleh seorang pemenang pingat emas Olimpik. Semalam Usain Bolt memperlihatkan sebuah Nissan GTR 2013 edisi khas yang bahagian badannya disadur dengan emas tulen. 

BLOGGER PR SINDIR TAJAM USTAZ NASHA...

Marah sungguh depa dengan Ustaz Nasharuddin ni..... hehehe..

ANAK JAHANAM... BARU BERUSIA 13 TAHUN..!!!


Ceritanya mudah..... seorang anak lelaki baru berusia 13 tahun, hilang (atau lebih tepat melarikan diri)  dari rumah dengan membawa (mencuri) wang berjumlah RM5,000 dan kereta Proton Gen 2 milik bapanya.  Kemudian keluarganya menemui satu nota yang ditinggalkan di ruang tamu rumah... dan nota itu berbunyi "sila hantar RM100,000 dekat Sogo bulan Disember ini".  Bapanya fikir anaknya telah diculik dan membuat report polis. Bila polis jalankan siasatan, rupanya budak tu sendiri yang tulis nota tu..........

Gambar Hiasan

{FOTO} PASAL MAKAN, BOB LOKMAN MEMANG HEBAT !!!

Enter frame pulak Tok Lebai Redzuan ...

SUARAM TERPERANGKAP DENGAN 7 KESALAHAN JENAYAH...!!!


SUARAM telah pun mengaku bahawa mereka menerima dana dari National Endowment for Democracy (NED) dan Open Society Institute (OSI) iaitu NGO asing yang mana misi utama mereka adalah melakukan ‘pertukaran rejim’ di negara-negara yang mempunyai nilai ekonomi dan sosial bagi mencapai matlamat Yahudi untuk menguasai dunia. 

GEMPAR ! BOLA MATA GERGASI..!


PANTAI POMPANO, Florida – Beberapa saintis Amerika Syarikat (AS) cuba menyelesaikan misteri satu bola mata gergasi yang ditemui di sini.
Mata gergasi yang sebesar bola lisut itu ditemui oleh seorang lelaki semasa dia berjalan pada Rabu lalu.
Beberapa pegawai hidupan liar menyatakan mata itu mungkin milik sotong gergasi atau ikan paus kerana ia ditemui di pantai.
Mata tersebut kini disimpan di sebuah makmal Suruhanjaya Pemuliharaan Hidupan Liar dan Ikan Florida (AS) untuk dikaji bagi menentukan sama ada ia milik haiwan hidupan laut.
Ia disimpan dalam larutan formalin bagi mengelak berlakunya proses pereputan. – Agensi

11 BULAN YANG CELAKA !!! PEMBERIAN TANAH 999 TAHUN SAHKAN NIZAR KUDA KAYU DAP PERAK...!!!


INI ADALAH ISU PALING HEBAT, HANGAT DAN MELEKAT..... DI HATI SELURUH RAKYAT PERAK KETIKA NIZAR LAMBAI DIJULANG MENJADI MENTERI BESAR PERAK  DENGAN PERTOLONGAN DAP...... PEMBERIAN HAK MILIK TANAH SELAMA 999 TAHUN KEPADA KAMPUNG BARU SELURUH NEGERI PERAK.

WALAUPUN ISU ini dianggap sudah basi.... kerana Nizar sudah tidak menjawat jawatan MB lagi, tetapi kesannya masih sangat dirasai hingga kini.... dan ramai yang sedar sebenarnya bahawa NIZAR TELAH MENYALAHGUNAKAN KUASA...!!!