Saturday 13 July 2013

AGENDA DAP MAHU JATUHKAN ISLAM DI MALAYSIA...!!!


Oleh : Imran Haaz.

Bila saya bercakap mengenai Pulau Pinang sebagai microcosm masa depan Malaysia, ramai yang mencebik. Bila saya menulis bahawa hak-hak umat Islam serta kedudukan status quo kedudukan Islam sebagai agama negara apatah lagi negeri sedang dihakis dengan pantas, ramai pula yang cuba menjadi jaguh mempertahankan daulah sang khalifah yang dipuja-puji  siang dan malam sehingga basah mimpi-mimpi mereka jika dapat bertemu klon rosak Umar Abd. Aziz.

APABILA ISLAM HANYA TINGGAL NAMA......


ALANGKAH bahagianya jika kita ditakdirkan lahir dan berada pada zaman kegemilangan Islam bersama dengan Rasulullah SAW. Ini kerana kita dapat berjuang, belajar secara langsung daripada Baginda, dapat melihat wajahnya serta boleh berkomunikasi secara langsung dengannya apabila menghadapi sesuatu masalah. Zaman Baginda itu adalah satu masa yang sangat hebat kerana dapat melahirkan generasi individu Muslim yang unggul dalam segenap aspek kehidupan hingga mendapat jolokan daripada Allah sebagai sebaik-baik umat kerana menjalankan tugas menyampaikan yang makruf, mencegah kemungkaran dan beriman dengan Allah.

SENARAI 10 WEBSITE PALING MAHAL DI DUNIA

This summary is not available. Please click here to view the post.

PKR BERSORAK GEMBIRA VATICAN MASUK CAMPUR HAL KALIMAH ALLAH

jm

Maka kini baru lah  Pakatan Rakyat yang mana majoritinya Umat Islam yang  mengucapkan syahadah dan berkiblatkan Baitullah berpuas hati dengan kemasukan atau campurtangan pihak Vatican City didalam Isu Kalimah Allah yang diumumkan oleh Pendita Anwar Ibrahim  dengan mengatakan bahawa Kalimah Allah bukan Hak umat islam didalam youtube  satu ketika dahulu.

TAKUT DAN PENGECUT... PASANGAN PORNO AKHIRNYA LENYAPKAN AKAUN FACEBOOK...!!!


Mula-mula mereka buat post paling CELAKA yang mendidihkan darah Umat Islam seantero Malaya......

SUBHANALLAH..... RASULULLAH SAW YANG TIDAK MEMPUNYAI BAYANG....


Kalaulah bangsa manusia tahu siapa sebenarnya baginda Rasulullah SAW, tentu sekali bangsa manusia akan terperanjat besar. Pada umumnya umat manusia hanya tahu MUHAMMAD itu nabi terakhir, pesuruh Allah, kekasih Allah dan utusan Allah tak lebih dari itu, tetapi siapakah gerangan manusia yang tiada bayang2 dimuka bumi ini ? 

MAYAT PENYELIA LADANG DIBUNUH KEJAM DITEMUI.....


Seorang penyelia ladang berusia 27 tahun ditemui mati dengan kesan tikaman dan kecederaan di bahagian kepala di Felda Sahabat, dekat Lahad Datu hari ini.

AL-FATIHAH - MANTAN KM MELAKA, DATUK ABU ZAHAR TELAH KEMBALI KE RAHMATULLAH...Bekas Ketua Menteri Melaka Datuk Seri Abu Zahar Ithnin, 74, meninggal dunia di kediamannya di Merlimau di sini akibat komplikasi kencing manis dan buah pinggang kira-kira pukul 6 petang tadi.

Anak saudara Allahyarham yang juga Anggota Dewan Undangan Negeri Merlimau Roslan Ahmad berkata Allahyarham dimasukkan ke hospital kira-kira sebulan lepas kerana komplikasi penyakit itu.

WANITA CANTIK DAPAT PERUNTUKAN RM384 JUTA DARI KHALID IBRAHIM...???Seorang wanita cantik (foto atas) menafikan syarikatnya menerima peruntukan RM384 dari Kerajaan Negeri Selangor, seperti yang didakwa oleh MB Khalid Ibrahim.

RAHMAN DAHLAN AJAR 'BUDAK PASTI' CARA BERCAKAP DALAM PARLIMEN..!!!

Memang menarik sidang Dewan Rakyat hari ini apabila menyaksikan Menteri Perumahan 
dan Kerajaan Tempatan (KPKT), Datuk Abdul Rahman Dahlan “menyekolahkan” Ahli Parlimen Sepang (PAS), Hanipa Maidin, sehingga tergagap-gagap di Parlimen.