Thursday 9 May 2013

(IMBAS KEMBALI) LAHAD DATU : CATITAN NGERI WARTAWAN - GALI KUBUR, MAYAT MEMBUSUK.....


Pagi Isnin, 8 April lepas, penulis serta kira-kira 10 wakil media menjadi krew pertama memasuki kawasan panas itu, yang menyaksikan dua anggota komando VAT 69 Polis Diraja Malaysia terkorban diserang militan dari Selatan Filipina.

PAS SELAMANYA BACUL...???


Azmin sedia lepaskan jawatan didalam PKR jika Khalid Ibrahim masih menjadi Menteri Besar Selangor. Soalnya sekarang, mengapa PAS yang melebihi satu kerusi berbanding PKR tidak mahukan kerusi MB?

Yang paling lucu bila Ketua Wanita PKR yang juga konco Azmin dalam PKR, Zuraida kata kerusi MB memang kerusi PKR. Kah Kah Kah...

ANWAR JANJIKAN KUASA POLITIK PADA CINA....???


Nah!!! Dibawah ni merupakan kiriman email dari seorang sahabat SH yang menguatkan lagi dakwaan bahawa kaum Cina telah ditipu oleh Anwar.

Surat ini katanya telah disebarkan dan dijadikan sebagai bahan sepanjang tempoh berkempen dikawasan - kawasan yang majoritinya berbangsa Cina.

Mungkinkah ini sebab kenapa pengundi Cina berubah hati dan mengundi DAPigs dalam Pilihan Raya Umum yang lalu? Adakah itu sebab kenapa mereka tidak mengundi BN?Klik untuk besarkan imej

MENTERI BESAR DAN KETUA MENTERI SELEPAS PRU13....

SENARAI MENTERI BESAR DAN KETUA MENTERI SELURUH NEGARA :

KEDAH :  DATUK MUKHRIZ TUN DR MAHATHIR, 49 TAHUN (ADUN AYER HITAM) MENTERI BESAR KEDAH KE - 10MALAYSIA SPRING STRATEGI OLEH ANWAR IBRAHIMKITA SEKARANG BERADA DITAHAP 6-

Pada tahap pertama:
1. Kemenangan kita dipermudahkan oleh kenyataan di mana dalam hubungan kita dengan mereka yang diperlukan, kita sentiasa menggunakan nada-nada paling sensitif dalam minda manusia, iaitu akaun tunai, ketamakkan, kehendak kebendaan manusia yang tiada puasnya; dan setiap satu daripada kelemahan manusia ini, jika digunakan secara berasingan, sudah cukup untuk melumpuhkan inisiatif, kerana ia akan memberikan semangat mereka kepada orang yang membeli aktiviti-aktiviti mereka.

CITA-CITA ANWAR UNTUK KE PUTRAJAYA SELEPAS PRU13 HANCUR BERKECAI DI TENGAH HIGHWAY....


Semalam berlangsungnya perhimpunan Suara KERA-mat di Stadium Kelana Jaya yang disertai oleh KONON katanya 120 ribu penyokongnya.....

PERBEZAAN ANTARA YANG KALAH.....Di US...mereka terima kekalahan dengan berlapang dada.... padahal mereka Yahudi.....

Di Malaysia.... walaupun sahih beragama Islam.... tapi tidak dapat menerima TAKDIR dan KETENTUAN ALLAH...

( VIDEO ) : NIK AZIZ NAK LUDAH MUKA ORANG TU...................
Kota Bharu - Mursyidul Am Pas Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat yang baru saja melepaskan jawatannya sebagai Menteri Besar Kelantan dilaporkan akan meludah muka sesiapa yang datang bertemu dengan beliau untuk berbincang mengenai perpaduan Melayu dan Islam.

"Sikit lagi boleh jadi ada Umno datang tunduk nak cari Pas pulak tu,...Saya akan ludah muka orang tu". Katanya ketika menjawab soalan media berhubung penyatuan orang Melayu.

Menurut Nik Aziz, tidak ada cara lain untuk Umno boleh bergabung dengan Pas melainkan Umno mesti buang dasar Kebangsaan dan terima dasar Islam.

Terdahulu, ketika ditanya kenapa nama Datuk Husam Musa tidak disenaraikan dalam barisan Exco Kerajaan Negeri Kelantan, Nik Aziz enggan mengulas dan berkata "Itu bukan kerja saya".