Thursday 21 November 2013

AKHIRNYA.... JOVIAN MANDAGIE PILIH KAKAK DAFI SEBAGAI ISTERI

jovian mandagie dan nani ismail sabri
Pereka fesyen terkenal tanah air, Jovian Mandagie akhirnya telah pun mengumumkan tarikh perkahwinannya dengan kakak kepada penyanyi Dafi, Nina Ismail Sabri di dalam satu majlis di Bangsar Shopping Centre sebentar tadi. Jutaan tahniah diucapkan kepada mereka berdua atas berita gembira ini.

USIA KERETA EXCO KERAJAAN PERAK MELEBIHI 12 TAHUN ...???


Jika Perdana V6 yang menjadi kenderaan rasmi Exco Kerajaan Negeri Perak ini sering meragam macam ni, mungkin aktiviti para YB bakal tergendala ataupun terlewat sampai sama ada di majlis atau mesyuarat seperti yang di alami oleh ADUN Batu Kurau, YB Dr. Hj. Muhammad Amin Zakaria....

Baca seterusnya.... DI SINI

ELLA - CUMA RAWATAN APENDISEKTOMI BUKAN HAMIL

Post image for EKSLUSIF! ELLA JELASKAN ISU HAMIL

Ratu rock Ella menepis dakwaan sesetengah pihak yang mengatakan dia sudah hamil sebaliknya mengalami radang apendiks dan telah menjalani rawatan apendisektomi.

ANWAR GAGAL UNTUK KETEPIKAN TAN SRI SHAFEE SEBAGAI PENDAKWA KESNYA...


Kenapa Anwar beriya-iya mahu menggugurkan Tan Sri Shafee Abdullah sebagai pendakwa ?  Apakah kelebihan yang Tan Sri Shafee miliki sehingga 'menakutkan' Anwar..??
Berani kerana benar.... takut kerana salah bro.... 

RAHIM & JEP SEPAHTU KEMALANGAN ...???

Post image for EKSLUSIF! JEP SEPAHTU DAN RAHIM KEMALANGAN?

Sebentar tadi, menerusi laman sosial, pelawak popular Jep Sepahtu dikatakan terlibat dalam sebuah kemalangan bersama Rahim Sepahtu.

KAMPUS UNIVERSITI MALAYA DICEMARI SIMBOL HIPPIE ...!!!

Agak aneh sebenarnya. Bagaimana sebuah kumpulan yang kononnya mendokong perjuangan Islam boleh bergelumang dengan Fahmi Reza yang jelas-jelas menyeleweng daripada akidah Islam? 


AL-FATIHAH - AHMAD AMMAR WARGA MALAYSIA TUNGGAL DISEMADIKAN BERSEBELAHAN MAKAM SAHABAT RASULULLAH SAW...


Pemergian Ahmad Ammar, seorang mujahid yg disayangi ramai telah membuka mata dan jiwa masyarakat bukan hanya di Malaysia tapi juga di Turki. Di bumi Indo-China (Kampuchea) pun ada yg bertanyakan tentang arwah. Begitu hebat penangan assyahid Ahmad Ammar. Semoga perjuangan dan coretan hidupnya akan membakar semangat jihad anak muda yg ada. Satu-satunya rakyat Malaysia yang dimakamkan bersebelahan Sahabat Rasulullah SAW ,Sayyidina Abu Ayub al-Ansari di permakaman Eyub, Turki. 

Lihat video berikut :

INILAH WAJAH KETUA 'TUHAN HARUN' YANG BERJAYA DIBERKAS POLIS


Lelaki dipercayai ketua ajaran sesat 'Tuhan Harun', Harun Mat Saat, 47, ditahan polis di Bandar Baru Tangkak, Johor, dalam serbuan di sebuah rumah kira-kira jam 3.30 petang tadi.

MENTERI KESIHATAN CEDERA DALAM KEMALANGAN ... BERAPA USIA KERETA MENTERI TU YE ... TANYA JER....


MELAKA 20 Nov. - Menteri Kesihatan, Datuk Seri Dr. S. Subramaniam cedera ringan di bahagian leher apabila kereta yang dinaikinya terbabas di Lebuhraya Utara Selatan di kawasan Pedas-Linggi, malam ini.

ANWAR NAFI PERNAH 'KELUARKAN' 40K PENGUNDI HANTU

Petikan artikel Malaysiakini hari ini menyatakan Anwar Ibrahim tak mengaku bahawa isu 40,000 pengundi hantu itu ditimbulkan oleh beliau , walau bagaimanapun ramai bloggers dah buat screen capture artikel yang ditulis oleh Keadilan Daily . Berikut adalah petikan artikel dari Keadilan Daily .