Friday 25 October 2013

JACKIE CHAN BERHARAP BANYAK NEGARA DUNIA DITIMPA BENCANA


Los Angeles: Pelakon Filem aksi Jackie Chan semalam membuat kenyataan mengejutkan apabila berkata dia berharap bencana alam kerap berlaku di negara di dunia.

SKANDAL PKFZ : BEKAS MENTERI PENGANGKUTAN DIBEBASKAN


BEKAS Menteri Pengangkutan, Tun Dr Ling Liong Sik hadir ke Kompleks Mahkamah Jalan Duta, Kuala Lumpur, pagi ini bagi keputusan kes membabitkannya yang didakwa menipu Kabinet berhubung pembelian tanah bagi projek Zon Bebas Pelabuhan Klang (PKFZ). - Foto Farizul Hafiz Awang

GEMPAR !!! IKAN BERKEPALA BUAYA.. !!!

Abdul Zabar menunjukkan ikan jenis Alligator Gar yang terperangkap di dalam bubunya.
GUNUNG SEMANGGOL - PERAK. Penduduk sekitar Bukit Merah di sini gempar dengan penemuan seekor ikan pelik bermulut buaya oleh seorang nelayan sungai setelah terperangkap di dalam bubu dawai miliknya.

MASYAALLAH.....LELAKI BUNUH MANGSA DENGAN PISAU RAMBO MENGAKU UTUSAN NABI MUHAMMAD SAW.....

Foto

Kuala Lumpur : “Aku buat semua ini kerana utusan Nabi Muhammad.” Itulah kata-kata seorang lelaki berusia 26 tahun ketika dia ditahan orang ramai selepas menikam empat mangsa di dua tempat berasingan iaitu berhampiran stesen LRT Gombak dan Taman Melati, di sini, menyebabkan dua daripada mereka maut.

HARAMJADAH..!!! PEGUAM PR PERTAHAN PENGAWAL KESELAMATAN TEMBAK MATI PEGAWAI BANK..!!!


N.Surendran Pertahan Pengawal Keselamatan Menembak Mati Pekerja Ambank.

PEGAWAI BANK DITEMBAK MATI : SUAMI SAYANG HINGGA HUJUNG NYAWA.....


SERDANG - Panggilan singkat Norazita yang beria-ia benar hendak tahu sejauh mana kasih suaminya, rupanya petanda ajal wanita itu hendak pergi buat selama-lamanya.

MUKHRIZ TIDAK MELATAH SERANGAN PEMBANGKANG


YAN : Datuk Mukhriz Mahathir berkata beliau tidak akan melatah dengan cubaan pembangkang yang secara berterusan menyerang peribadinya ketika kempen Pilihan Raya Kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Sungai Limau berlangsung.

NURUL IZZAH MURTAD APABILA GALAKKAN ORANG ISLAM MURTAD...!!!


Naib Presiden PKR, Nurul Izzah Anwar tidak menganggap tindakan Gabungan NGO Hak Asasi Manusia (Comango) membuat tuntutan menyentuh kedudukan Islam sebagai membahayakan negara.

UPR - TUNTUTAN MELAMPAU COMANGO, 'PATUK' UMAT MELAYU


Malam tadi sekitar pukul 8.30 malam (2.30 petang waktu Geneva, Switzerland), tuntutan-tuntutan melampau daripada Gabungan NGO Hak Asasi Manusia Malaysia (Comango) pada proses Semakan Berkala Sejagat (UPR) telah didengar.