Thursday 10 November 2011

NIK AZIZ HINA NABI MUHAMMAD S.A.W....????

LIHAT VIDEO BERIKUT :


Walaupun isu ni dah lama dan video ini telah dirakamkan pada 28 Mac 2008 di Medan Ilmu Kota Bharu, tetapi penulis masih ingin memaparkan di sini kerana puak-puak PAS hari ini terlalu taksub dengan Nik Aziz dengan menyanjungnya sebagai ulamak tersohor yang tiada tolok bandingnya.

FITNAH TERHADAP DATUK SERI SHAHRIZAT JALIL


Semalam Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil telah difitnah oleh pembangkang berkaitan isu syarikat National Feedlot Corporation Sdn Bhd (NFC) yang dikaitkan dengan anggota keluarganya. Malahan blogger pembangkang juga turut hangat menyebarkan fitnah tersebut.  Lihat di sini

MALAYSIA DIPANDANG TINGGI OLEH KERAJAAN ARAB SAUDI

Dato' Seri Najib bersama isteri mengaminkan doa sebaik tiba di KLIA dari menunaikan haji di Mekah ketika disambut oleh orang ramai termasuk TPM Tan Sri Muhyiddin 


SEPANG 9 Nov. – Raja Arab Saudi, Raja Abdullah Aziz Al-Saud memandang tinggi terhadap Malaysia dan kepimpinan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak.

PM BERJAYA TUNAI HAJI

Dengan izin Allah SWT, selesai sudah Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dan isteri, Datin Seri Rosmah Mansor, menunaikan ibadah haji yang merupakan rukun Islam kelima bagi umat Islam. Namun, di sebalik proses menunaikan haji tersebut, Perdana Menteri dan isteri telah diberikan pelbagai ujian dari Allah SWT. Mungkin Dia mahu menduga sejauh mana kesabaran dan ketekunan hambaNya yang bernama Najib dan Rosmah menunaikan ibadah kepadaNya.