Tuesday 6 November 2012

FAKTA TENTANG FACEBOOK.... BOLEH BUAT ANDA TUMPOR..!!!!1. Wanita yang gambar facebook miliknya dicuri dan digunakan di sebuah iklan di Republik Czech. Kenangan indah untuk sebuah keluarga di Missouri ini diambil untuk kad krismas mereka. Awalnya mereka hanya meletak gambar tersebut di salah satu sudut rumah mereka dan menguploadnya di facebook.

KUCING NAKAL GANGGU SIDANG MEDIA NURUL IZZAH..!!!


Seorang wartawan FOX-17 bernama Nicole DiDonato tiba-tiba menjadi popular setelah seekor kucing liar yang nakal memanjat tubuhnya ketika sedang bersiaran langsung di kaca televisyen.

BAPA PANDELELA DAPAT HADIAH CHEVROLET COLORADO DARI NAZA

TUAH BADAN : Maruan (dua kiri) mengucapkan tahniah kepada pemenang pingat gangsa dalam acara terjun sukan Olimpik London, Pandelela pada majlis penyerahan kenderaan pacuan empat roda Chevrolet Colorado kepada keluarga atlet itu di Bangunan Sultan Iskandar di Kuching, semalam. Turut sama bapanya Pamg Joheng (kanan) dan ibunya, Hartini Lamim. Majlis disempurnakan oleh Menteri Pembangunan Sosial, Tan Sri William Mawan. — Gambar Bernama

TU DIA.....IZZAH NAIK MINYAK....???!!


Saya telah mengarahkan peguam-peguam saya, Tn Hanipa Maidin dan Tn Hj Sulaiman Abdullah untuk mengambil tindakan undang-undang ke atas Utusan Malaysia, Berita Harian, serta kemungkinan beberapa media termasuk blog-blog, berkaitan laporan berunsur fitnah akidah yang telah memutar belitkan sebahagian dari kenyataan penuh saya tempoh hari.

PEMIMPIN DAP SEDANG BERCAKARAN SESAMA SENDIRI...???


Rupa-rupanya parti DAP sedang bergolak besar dan mengalami krisis kepimpinan! Yang hairannya ialah berita pergolakan parti DAP itu disiarkan di dalam SorosKini MalaysiaKini, portal pro-pembangkang sendiri!

Hairan kerana portal pro-pembangkang itu seolah-olah melaga-lagakan di antara Naib Pengerusi DAP Selangor dan jwatankuasa DAP negeri itu.

GEMPAR !!! ALTANTUYA MENJELMA KEMBALI UNTUK BALAS DENDAM PADA BLOGGER PR...!!!

Ini benar-benar di luar jangkaan!!! 
Tahukah anda.....
Puak-puak pembangkang yang berperangai haramjadah ni terlalu berani menabur fitnah mengenai individu yang dikaitkan dengan pembunuhan Altantuya...
Bapa Altantuya sendiri menafikan bahawa gambar model yang dikatakan sebagai Altantuya ini adalah anaknya...!!!
Jadi siapakah model berwajah cantik dan bertubuh seksi ini sebenarnya....???

SELEPAS DILIWAT.... NURUL IZZAH KENA BELASAH PULAK..!!!


Berikut adalah ayat Al-Quran dari Surah Al-Baqarah ayat 256, yang digunakan oleh Nurul Izzah untuk mempertahankan kenyataannya mengenai kebebasan untuk Melayu memilih ugamanya.  Masalahnya.... Nurul Izzah hanya mengambil sekerat aja ayat tersebut dan tidak menyatakan tafsirannya pun....!!!
Timbalan Presiden Pertubuhan Jalur Tiga (JATI), Datuk Aidit Ghazali berkata Al Quran tidak perlu diterjemahkan mengikut akal fikiran sendiri semata-mata untuk mendapat undi.

AWAS !!! PAS AKAN BAWAK JENAYAH SYIAH INI KE MALAYSIA....???!!!