Thursday 26 December 2013

HIMPUNAN HARAM 'BABI' GULINGKAN KERAJAAN - PENGANGGUR ASMAELZ HADZENY II DITAHAN POLIS


Polis hari ini menahan pemilik akaun Facebook yang beroperasi dengan nama Asmaelz Hadzeny II yang diburu sejak minggu lepas kerana menghasut orang ramai menyertai perhimpunan untuk menggulingkan kerajaan pada 31 Disember ini.

PENGACARA 999, HAZLIN HUSSAIN NIKAH SECARA SENYAP ???


Raut wajah ceria dengan imej berambut pendek, petah berbicara, ternyata sangat berasas mengapa admin sangat meminati pengacara 999 dan pembaca berita TV3 ini.  Tidak hairan sebaik sahaja admin terbaca satu entry mengatakan gadis kelahiran Kuala Lumpur itu sudah bernikah secara senyap, nafas seolah-olah terhenti..!!! Siapakah jejaka bertuah yang berjaya menambat hati personaliti cantik manis dengan nama Hazlin Hussain ini? Mengapa beliau berkahwin secara senyap...??? Baca seterusnya.... DI SINI

FITNAH - HURUF ALIF PADA KALIMAH ALLAH DITUKAR KEPADA LOGO 1 MALAYSIA

kalimah ALLAH
FITNAH : Huruf alif pada kalimah ALLAH ditukar dengan logo 1Malaysia.

Sangat tidak bertanggungjawab!!!  Satu cubaan memfitnah Umno nampaknya dimainkan oleh Pas Rantau Panjang kononya Umno lah yang membuat risalah seperti di atas. Mereka seharusnya menyiasat terlebih dahulu perkara tersebut dan  bukannya terus menuduh umno yang menjadi dalang dalam perbuatan ini. Bukankah kes seperti menyimbah cat pada kenderaan mereka dulu seakan-akan sengaja di buat agar kononnya Umno bertindak zalim. 

KETUA WANITA PAS MALAYSIA BANGGA SEBAR GAMBAR FITNAH !!!
EKSKLUSIF - AWAS !!! TELEMARKETER 'GODA' PELANGGAN KAD KREDIT TAWAR SKIM INSURAN ....


Beberapa hari selepas menukilkan entri ini, saya dihubungi oleh wanita melalui private message Facebook dan memperkenalkan dirinya sebagai 'Elis', 26 tahun.

Saya kemudian menemuinya pada jam 4 petang semalam di Kuala Lumpur.

PESTA SAMBUT HARI NATAL, KUMPULAN REMAJA SERANG KERETA POLIS

Kumpulan remaja serang kereta polis

Sambutan ambang Hari Natal malam tadi telah dicemari insiden yang tak disangka - sangka. Sekumpulan anak Cinabeng ni dikatakan telah menyerang kenderaan Polis.

BISUL PADA HIDUNG, CHEF WAN BERANSUR SIHAT

Gara-gara terkena bisul di hidung, Chef Wan tidak dapat tidur selama 3 hari dan dibawa ke hospital.
Khabarnya, bisul yang dihidapi Chef Wan agak teruk kerana ia telah menyebabkan jangkitan kuman. Paling bahaya ialah jangkitan kuman tersebut hampir menjangkiti bahagian mata.

Chef Wan Masuk Hospital Gara-gara Bisul Di Hidung 1

BLOG PENGERUSI BIRO MEDIA BARU UMNO HANYA UNTUK ORANG TERTENTU SAHAJA .....

Di manakah Pengerusi Biro Media Baru UMNO, BMB, Ibdilillah Ishak?

Sebaik dipilih sebagai pengerusi BMB, katanya akan mengundang ramai pengendali blog untuk bertemu dan berbincang, mencaturkan perancangan di masa akan datang.

Berapa kali pertemuankah telah disusun atur oleh Ibdilillah setakat ini? Maksud saya pertemuan bersama pengendali blog SUKARELA pro-kerajaan. 

'MATRUJI' TEMUI AJAL BERBALAS TEMBAK DENGAN POLIS

Ketua Gang Pecah Rumah 'Matruji' Mati Ditembak

KUALA LUMPUR  -  Seorang warga asing yang mengetuai kumpulan samun dan pecah rumah ‘Matruji’ maut dalam kejadian berbalas tembakan dengan polis, di Taman Mas di Sepang malam semalam.

HIMPUNAN HARAM GULINGKAN KERAJAAN - SIA-SIA BUAT LAPORAN POLIS!!! DEMONSTRASI TETAP BERJALAN LANCAR !!! !!!


Bila terdedahnya rancangan Pakatan Rakyat untuk mengadakan demonstrasi besar-besaran pada tengah malam 31 Disember 2013, maka berduyun-duyunlah juga banyak pihak dari UMNO di seluruh negara selain NGO-NGO yang menyokong UMNO untuk buat laporan polis.

( FOTO ) : BENDERA PAS DI KERANDA MAYAT ORANG INDIA


Yang meninggal....Ketua Wanita DHPP Cawangan Kota Raja meninggal dunia ini.
Takziah untuk ahli keluarga...