Monday 4 February 2013

( FOTO ) KENAKALAN SELEBRITI DUNIA YANG MENGAMBIL KESEMPATAN DENGAN MERABA-RABA.....


1. Justin Bieber

Penyanyi lagu Boyfriend ini tertangkap  sedang meraba payudara penggemar wanitanya beberapa waktu lalu. Bukan hanya itu saja, ia juga memberikan kecupan ringan ke arah pipi penggemar wanitanya.

( FOTO ) MAHASEWEL MEROYAN HANYA KERANA GAMBAR INI.....???... ho-aloh!!!!

Tengol betul-betul gambar di bawah ini....
Pemimpin ini adalah Menteri Besar Kedah... mewakili kerajaan PAS Kedah memakai baju biru 1M4U dan menyertai program 1M4U semalam..... Malangnya ada seorang mahasewel terlampau tiba-tiba meroyan tak tentu pasal sebab Tok Jan (MB Kedah)  puji usaha yang dibuat oleh Pemuda UMNO Malaysia.


DI SEBALIK KEMEWAHAN DAN KEMEGAHAN DUBAI.....


SIAPA YANG MAMPU MENAFIKAN...... Dubai mempunyai hotel yang terbuat dari emas, menara-menara megah, pulau buatan, gedung tenis tertinggi di dunia dan masih banyak lagi kemewahan yang mereka miliki, kontrak dari hal itu inilah nasib mereka yang telah berjasa sehingga semua kemegahan itu ada .

Ekspatriat yang bekerja di Dubai di bawah kisaran gaji AED 500 tinggal di penampungan seperti ini, kerana perusahaan tidak menyediakan tempat tinggal yang memadai. Semoga Tuhan memberkati mereka semua untuk menemukan pekerjaan di negara mereka sendiri. Daripada datang ke sini dan menderita dalam penderitaan ini ... Ini adalah gambar sebenarnya diambil dalam Wilayah Al Quoz Dubai.

Mari kita lihat foto-foto kesengsaraan mereka melayari malam setelah penat membanting tulang demi sebuah kemewahan.....


WAJAH-WAJAH TUA KUTUK GILA JAWATAN HINGGA HUJUNG NYAWA.....!!!

dinosaur pakatan

Nik Aziz Nik Mat disifatkan antara ‘dinosaur’ paling tua didalam pembangkang dan tertua didalam PAS, antara pemimpin yang perlu ‘dipimpin’.

Pembangkang jangan meroyan....Teman petik sikit je tu.... seterusnya anda boleh baca .... di sini

ANWAR DILIWAT OLEH PENAFIANNYA SENDIRI....


1.Saya menafikan tuduhan yang mengatakan saya terlibat dengan pemberian kewarganegaraan di Sabah. "Tiada satu minit mesyuarat pun" yang menunjukkan saya terlibat dengan task force.

2.Saya tidak kenal Deepak Singh. Saya tidak pernah bertemu dengannya, "walaupun ada video" pengakuan Deepak yang menunjukkan saya ada bertemu secara sulit dengannya.
 .

BUKAN "MATI KATAK" TAPI MATI KERANA KATAK.....


Rawang : Akibat terperanjat melihat seekor katak dalam keretanya, seorang guru yang memandu panik menyebabkan kenderaannya hilang kawalan, lalu merempuh sebatang pokok menyebabkan dia maut, seorang anaknya parah manakala seorang lagi anaknya patah kaki.

( FOTO ) WAJIB TENGOK..!!! PEMINAT FANATIK TERLAMPAU KELAB BOLASEPAK..... !!!!!


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

GUNAKAN PAS PELAJAR UNTUK JADI PADERI....!!!


Tujuh pelajar kolej swasta warga Afrika ditahan kerana menyalahgunakan pas pelajar untuk menjalankan aktiviti keagamaan termasuk menjadi paderi dalam serbuan di sebuah rumah kedai yang disewa khas untuk dijadikan gereja di Jalan Menara Gading 1, Taman Connaught, Cheras di sini hari ini.

ZUL KULIM HARAP RAKYAT TIDAK PILIH PAKATAN DALAM PRU13 DEMI SELAMATKAN AKIDAH.....


Umat Islam perlu menjadikan tanggungjawab memilih kepemimpinan negara pada pilihan raya umum akan datang sebagai satu usaha memastikan akidah mereka terus dipertahankan.

Ahli Parlimen Kulim-Bandar Baharu, Datuk Zulkifli Noordin menyifatkan umat Islam di negara ini kini berhadapan dengan krisis akidah susulan tuntutan penggunaan kalimah Allah yang dikemukakan oleh Setiausaha Agung DAP, Lim Guan Eng dalam perutusan Krismas tahun lalu.

PARTI STAR TENDANG PKR DARI SABAH....HUMBAN KE NERAKA....???

PARTI STAR DAN DATUK DR. JEFFREY KITINGAN MEMUTUSKAN HUBUNGAN DENGAN PAKATAN RAKYAT & MEMINTA PR KELUAR DARI BUMI SABAH!

Berita yang baru kami terima dari Kota Kinabalu - Parti STAR mendesak Pakatan Rakyat Keluar dari Bumi Sabah! Presiden STAR Sabah, Datuk Dr. Jeffrey Kitingan yang juga adik kepada DSP Pairin Kitingan dalam desakannya semasa Kongres STAR di Kota Kinabalu, berkata rundingan STAR dengan Pakatan Rakyat yang diketuai Anwar Ibrahim sudah tutup. Tiada lagi kerjasama.

Di Tawau pula, beberapa Cawangan SAPP telah dibubarkan. Ketua Bahagian SAPP Tanjung Batu, Ardi Arsah, mengisytiharkan keluar dari SAPP bersama-sama dengan lebih 20 Cawangan SAPP di seluruh Tawau.

Apa sudah jadi dengan Pakatan Rakyat di Sabah??? di sini

**Nampaknya PKR Sabah telah dihumban ke 'neraka' oleh Jeffrey Kitingan..... bravo!!!

SURAT LAJIM UNTUK PM DISEKAT SETPOL PM....???

LAJIM: SAYA MASIH AHLI UMNO, SAYA BARU TAHU SURAT-SURAT SAYA KEPADA PM NAJIB TIDAK DISAMPAIKAN OLEH SETPOL PM!

DARI MyMassa.... BICARA PERJUANGAN mendapat perkhabaran...............

Adalah dikhabarkan, Lajim Ukin sudah bersedia kembali semula ke pangkuan UMNO. Sehingga ke saat ini, Lajim masih ahli UMNO! Lajim Ukin sudah mengetahui rahsia mengapa surat-suratnya tidak sampai kepada DS Najib Tun Razak. Rupa-rupanya semua surat-surat Lajim Ukin kepada DS Najib tempohari disekat dan tidak disampaikan oleh salahseorang SETPOL PM!

Seorang orang paling kanan Lajim memberitahu kepada kami, Lajim sedih kerana surat-suratnya tidak sampai ke tangan PM! Seorang kenalan Lajim yang juga mantan Menteri Kabinet Negeri Sabah memberitahu kepada kami "Lajim akan menyertai semula BN sama ada menjelang PRU13 atau selepas PRU13".

Seterusnya.... di sini

'RUMAH IBLIS' YANG MENYERAMKAN DI SURABAYA


Bangunan ini merupakan bangunan zaman dulu yang kelihatan menyeramkan, ditambah jika dilihat di malam hari. Bangunan ini merupakan bangunan lama yang terletak di di Reiniersz-boulevard dibangun oleh Kidder J A. Middelkoop, Penguasa di Jawa Bahagian Timur di Surabaya antara tahun 18 (H) – 1810, selanjutnya dijual oleh pe*miliknya kepada seorang doktor, wargakota Surabaya.

ABON EKSIDEN.....


Abon atau nama sebenarnya Sharizan Ahmad.
Mersing: Pelawak dan pelakon terkenal, Abon atau nama sebenarnya Sharizan Ahmad, 53, sanggup meninggalkan kenderaannya yang terbabas di Kilometer 13, Jalan Mersing-Endau di sini dan menumpang kenderaan lain untuk ke Dataran Pulau, Mersing, semata-mata kerana enggan menghampakan peminatnya.

( VIDEO ) GILIRAN CIKGU NON MEMBELASAH PUCUK PIMPINAN PAS SAMPAI RENTUNG...!!!


IMBAS KEMBALI.........

Hadith Rasullullah SAW yang bermaksud : 

Dari Abu Sa'id Al Khudri r.a., katanya Rasulullah s.a.w bersabda; "Apabila dibai'at(diangkat) orang khalifah tandingan(sehingga terdapat du khalifah), maka bunuhlah yang terakhir." (Sahih Muslim 1819)

IMBAS KEMBALI : KISAH MURTAD TERHEBAT TANAHAIR


Selepas kisah Masitah Zaini di facebook yang begitu panas! Mari sama-sama baca kisah lama yang mungkin anda sudah lupa. Sama-sama kita renung dan fikir dengan kejadian yang lepas supaya menjadi pengajaran kepada kita pada masa akan datang.

Dalam posting ini ada 2 perkara yang anda mesti baca:-