Wednesday 6 November 2013

ZUBIR BiPOP FITNAH AERIL ZAFRIL BERNIKAH DENGAN UMMI NAZEERA SEBELUM WAWA ZAINAL


Pelakon yang mencetuskan kontroversi baru-baru ini dengan pernikahan secara rahsia bersama aktres Wawa Zainal tampil menjelaskan isu terbaru yang mendakwa dirinya yang sudah berkahwin bersama Ummi Nazeera.

WAJAH-WAJAH PENGKHIANAT AGAMA DAN BANGSA AKA PETUALANG NEGARA !!!


Puak jahanam ini (termasuk anak Tun M...???) telah membawa telah membawa laporan kepada PBB bagi menbuat tuntutan yang sungguh kurang ajar dan melampau dalam konteks Islam sebagai agama rasmi di Malaysia.

POLIS BURU AWEK PEROMPAK KEDAI EMAS TOMEIMengesan Suspek Samun Kedai Emas Tomei Di Kompleks Danau Kota Kuala Lumpur.

Nama: NORENA BINTI LAMUDDIN @ HASNAH BINTI HASSAN (Filipina)

KARPAL MAHU PENDAFTARAN PAS DIBATALKAN....SERIUS DAN MERBAHAYA !!!


Pengerusi DAP Karpal Singh mencadangkan parti politik atau persatuan yang berasaskan kaum dan agama dibatalkan pendaftaran atau diubah suai agar boleh disertai oleh semua rakyat tanpa mengira batasan kaum dan agama.

Beliau berkata cara tersebut merupakan jawapan kepada konsep perpaduan yang menjadi amalan selama ini.

'BOIKOT BARANGAN DAP' DIGESA MEMOHON MAAF KEPADA PENGELUAR SYARIKAT BIHUN


Yan: Pengeluar bihun tempatan, KBB Resources Berhad (KBB) akan mengambil tindakan undang-undang terhadap pengendali laman blog yang memburukkan produk keluaran syarikat terbabit sehingga menyebabkan hasil perniagaan merosot sebanyak 20 peratus. 

FAUZIAH LATIF PUTUS CINTA, BATAL PERNIKAHAN ...???


Sekitar Mei 2013 yang lalu, kami ada siarkan beberapa keping gambar yang menunjukkan penyanyi Fauziah Latiff mesra bersama kekasih baru & ketika itu juga khabarnya mereka sedang berbahagia selain merancang untuk hidup bersama.

PETRONAS MULA PINGGIRKAN BUMIPUTERA ...???

Mohd Nizam Mahshar

BERAPA ramai antara kita yang pergi ke stesen minyak Petronas setiap pagi untuk membeli nasi lemak, roti dan kuih-muih yang dibekalkan syarikat kecil Melayu atau makcik-makcik di kampung untuk dijadikan sarapan?

CINABENG LAHANAT HINA ALLAH SWT DAN NABI MUHAMMAD SAWKUALA LUMPUR - Pertubuhan Martabat Jalinan Muhibbah Malaysia (MJMM) hari ini membuat laporan polis berhubung tindakan seorang pemilik akaun laman sosial #Facebook (FB) yang didakwa menghina Allah SWT dan Nabi Muhammad SAW.

KETAGIH GAMES KOMPUTER SEHINGGA MEMBAWA MAUT


GEORGE TOWN – Seorang pemuda, dipercayai bermain permainan #komputer secara berterusan selama lebih 15 jam ditemui telah meninggal dunia dalam keadaan terlantar pada peralatan itu di biliknya di Bandar Baru Air Itam pada Isnin.

Ong Yee Haw, 23, yang keluar dari rumah untuk ke kafe siber pada Ahad petang, hanya pulang ke rumah pada kira-kira pukul 1 petang hari berikutnya.

EKSKLUSIF : PENDEDAHAN LOKASI PALING POPULAR ' LELAKI SONGSANG KAUM LUTH'


AWAS !!! GAY ADA DI MANA-MANA SAHAJA ......

Allah SWT berfirman:

"Dan (ingatlah kisah) Luth, ketika ia berkata kepada kaumnya: "Mengapa kamu mengerjakan perbuatan keji itu sedang kamu melihat(nya). Mengapa kamu mendatangi laki-laki untuk (memenuhi) nafsu(mu), bukan mendatangi wanita? Sebenarnya kamu adalah kaum yang tidak dapat mengetahui (akibat perbuatanmu)." (QS. an-Naml: 54-55)

Berikut lokasi yang didedahkan : 

( FOTO ) ADI PUTRA : DULU DAN KINI

Dulu (kanan) dan kini (2013)

Siapa tidak kenal dengan artis kacak ini dan memiliki badan tegap iaitu Adi Putra yang sangat menyinar dalam drama percintaan dan juga aksi. Beliau sangat berbakat dalam drama percintaan dan aksi stunt di dalam KL Gangster... 

HARTA KEKAYAAN AZMIN ALI


Saya adalah seorang bekas pegawai kanan BPR yang terlibat di dalam penyiasatan kes terhadap Azmin Ali dan isterinya Shamsidar pada tahun 1995.

Saya rasa terpanggil untuk mendedahkan bagaimana ‘corrupt’ seorang bernama Anwar Ibrahim dan Azmin Ali di mana kedua-duanya kaya-raya dan malah cerita Shamsidar merupakan gundik Anwar pada saya bukanlah suatu yang mengejutkan kerana telah lama perkara ini berlaku.

PM HANTAR NOTA BANTAHAN AS MENGINTIP MALAYSIA


Malaysia telah menghantar nota bantahan kepada Kedutaan Amerika Syarikat (AS) dan Suruhanjaya Tinggi Australia mengenai laporan aktiviti pengintipan AS di beberapa buah negara termasuk Malaysia.

Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak berkata, beliau dimaklumkan oleh kerajaan AS bahawa Presiden Barack Obama mengarahkan aktiviti kedutaannya dikaji semula.