Thursday 1 November 2012

TERGEMPAR !!! HANTU POCONG RAYU TALI IKATAN KEPALA NYA DIRUNGKAI....!!!


Isteri meninggal jadi pocong, suami bantah kubur digali semula!!!!


Pertemuan antara  penduduk di Kelurahan Talang Banjar, Jambi berkaitan desakan pembongkaran makam Leginah, salah satu warga yang dikhabarkan bergentayangan menjadi pocong, telah berakhir. Dalam pertemuan yang juga dihadiri oleh perwakilan Polresta Jambi itu telah memutuskan makam wanita yang  meninggal ketika berusia 30 tahun itu, tidak akan dibongkar.

NIK AZIZ DIBENCI OLEH BLOGGER SENDIRI.....???

Bloger PAS akui Nik Aziz Wahabi ?


Terima kasih MyMassa sebab beri video yang dimuat turun oleh blogger pembangkang, Topeng Perak. Khabarnya kini ada satu gerakan yang mahu Nik Aziz berambus daripada politik sebab dah terlalu merepek. Di bawah adalah video tersebut.

BUDAK PELIK : SETIAP KALI MATI, PERLU DIHIDUPKAN SEMULA


Seorang ibu mengungkapkan bagaimana ia harus menghidupkan semula anaknya dari kematian sebanyak lima kali dalam satu tahun, akibat keadaan jantung jarang ditemui dialami anaknya.

ANTARA ADEGAN BODOH DALAM DRAMA/FILEM TEMPATAN....
KITA MULAKAN DENGAN JALAN CERITA CLICHE DALAM DRAMA/FILEM MELAYU, CHINA, TAMIL/HINDI......


DRAMA/FILEM MELAYU :
1. 80% jalan cerita berkisar tentang:

BEKAS KETUA POLIS BALAI YANG DURJANA...!!!


KOTA BHARU – Seorang bekas ketua polis balai di sini dihadapkan ke Mahkamah Sesyen di sini, semalam atas tuduhan merogol seorang gadis berusia 14 tahun, tiga tahun lalu.

PAS, DAP MULA BERBALAH PASAL '1 CALON 1 KERUSI'.... PAS NAK '1 CALON BANYAK KERUSI'...!!!


Naib Presiden PAS, Salahuddin Ayub menegaskan bahawa dasar ‘satu calon satu kerusi’ yang dicadangkan Pengerusi Kebangsaan DAP, Karpal Singh bukanlah dasar bersama pakatan pembangkang.