Saturday 11 October 2014

KISAH KURT COBAIN MATI BUNUH DIRI TIDAK TAHAN JADI PERHATIAN


Nama penuhnya adalah Kurt Donald Cobain lahir pada 20 Februari 1967 di rumah sakit umum Grays Harbor-Aberdeen Washington Amerika Syarikat dan di kota inilah Kurt menghabiskan masa kecilnya.Kurt merupakan anak lelaki kepada pasangan Donald Cobain seorang warga Amerika dan Wendy O’Connor seorang wanita keturunan Irlandia.

BERITA PALSU : KILANG ROTI ULI ADUNAN TEPUNG GUNA KAKI DI PULAU PINANG !!!

Berita Palsu Roti Canai Diuli Dengan Kaki Tersebar Di Internet

Baru-baru ini, satu keping gambar yang menunjukkan beberapa orang kanak-kanak sedang menguli roti canai menggunakan kaki tersebar di internet. Gambar itu disertakan dengan keratan akhbar yang bertajuk “Kilang roti uli tepung guna kaki diarah tutup”.

SAIFUDDIN NAFI ANJUR DISKUSI 'TANTANGAN FUNDAMENTALISME AGAMA'


KUALA LUMPUR, 11 Okt - Yayasan Gerakan Kesederhanaan Global (GMM) hari ini menafikan terlibat dengan penganjuran diskusi meja bulat anjuran Islamic Renaissance Front (IRF) bertajuk 'Tantangan Fundamentalisme Agama di Abad Ini' pada 18 Okt ini.

KLINIK GUGUR JANIN PASANGAN ZINA DI BUKIT MERTAJAM


SEBERANG PERAI –  Pemeriksaan rutin biasa oleh Unit Kawalan Amalan Perubatan Swasta, Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di beberapa buah klinik swasta di sekitar Bukit Mertajam, di sini petang kelmarin berjaya membongkar satu kegiatan haram yang menawarkan perkhidmatan menggugurkan janin.