Sunday 31 March 2013

DAZRIN DAN HAIRUL AZREEN UNGGULI CABARAN FEAR FACTOR SELEBRITI MALAYSIA

Dazrin & Hairul

Pelakon Dazrin Kamarudin dan Hairul Azreen berjaya dinobatkan juara musim pertama program cabaran Fear Factor Selebriti Malaysia selepas berjaya menentang saingannya iaitu Hefny dan Hafizul.

POLIS BURU MUHAMMAD RIDZWAN SULAIMAN

ridzwan

Polis sedang mencari seorang lelaki bergelar Datu Seri bagi membantu siasatan berhubung kes yang berkaitan Operasi Daulat. Pesuruhjaya Polis Sabah Datuk Hamza Taib berkata Muhammad Ridzwan Sulaiman, dengan alamat terakhir di Georgetown, Pulau Pinang amat dikehendaki bagi membantu siasatan dan diminta segera menyerah diri di mana-mana balai polis berhampiran.

PAS MESTI KELUAR PR JIKA IKHLAS PERJUANGKAN AGAMA

"PAS TIADA KREDIBILITI"

Perjuangan PAS sebagai parti yang menegakkan Islam di negara ini semakin tersasar apabila PAS lebih sanggup untuk mengetepikan matlamat perjuangan demi menjaga hubungannya dalam pakatan pembangkang bersama DAP dan Parti Keadilan Rakyat (PKR), sekali gus cuba untuk menang dalam pilihan raya umum ke-13 (PRU-13).Prinsip Islam yang cuba ditegak PAS seperti hudud dan negara Islam kini semakin lenyap daripada sebutan pemimpin parti itu lebih-lebih lagi apabila ia bersama DAP.

"PAS TIADA KREDIBILITI"

Perjuangan PAS sebagai parti yang menegakkan Islam di negara ini semakin tersasar apabila PAS lebih sanggup untuk mengetepikan matlamat perjuangan demi menjaga hubungannya dalam pakatan pembangkang bersama DAP dan Parti Keadilan Rakyat (PKR), sekali gus cuba untuk menang dalam pilihan raya umum ke-13 (PRU-13). Prinsip Islam yang cuba ditegak PAS seperti hudud dan negara Islam kini semakin lenyap daripada sebutan pemimpin parti itu lebih-lebih lagi apabila ia bersama DAP.

Beranikah PAS keluar dari PR sebagaimana beraninya menjual kalimah Allah kepada DAP..??

LAHAD DATU : ANGGOTA KESELAMATAN TERLIHAT LEMBAGA MENYERAMKAN WAKTU SENJA..???

Hiasan

Ketahanan mental anggota keselamatan yang bertugas di Kampung Tanduo di sini terus diuji apabila mereka dipercayai sering terlihat kelibat tiga lelaki sedang berkeliaran di kawasan tersebut.

SAHIH !!! WANITA YANG DITAHAN DI MEKAH BERSAMA 5 ANAKNYA ADALAH SEORANG JUTAWAN DAN ISTERI ABUYA AL-ARQAM....!!!
SAH! Jutawan Wanita Yang Ditahan Di Mekah Adalah Isteri Ashaari Dan Lima Anaknya | Kuala Lumpur –  Isteri Allahyarham Ashaari Muhammad, Hatijah Aam, yang ditahan di Makkah kelmarin kerana disyaki memimpin ajaran sesat dipercayai memiliki aset ratusan juta ringgit.

Hatijah bersama lima anaknya dan 84 rakyat Malaysia dan sembilan warga Indonesia ditahan dalam tiga operasi berasingan di Makkah kerana didakwa mengamalkan amalan meragukan, bidaah dan menjalankan aktiviti nasyid berunsur syirik.

PAPA HOMO GANGGU KETENTERAMAN AWAM, PENDUDUK BUAT LAPORAN POLIS...!!!


ALOR SETAR - Sembilan pertubuhan bukan kerajaan (NGO) hari ini membuat laporan polis mengenai program ceramah yang dijadual disampaikan Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim di Taman Wira, Mergong di sini malam ini yang didakwa akan menggangu ketenteraman penduduk.

Laporan itu dibuat Yang Dipertua Pertubuhan Silat Garuda Malaysia, Mansor Ahmad di Ibu Pejabat Polis Kota Setar di sini.

SEUMUR HIDUP DITIPU PAS


Pok Cik teruk-teruk pasang bendera sedangkan pemimpinnya enak menikmati hidangan kambing panggang dan kek harijadi.