Monday 23 December 2013

ISTERI AARON AZIZ BERHIJAB SELEPAS PULANG DARI HONG KONG

#19 Pulang Dari Hong Kong, Isteri Aaron Aziz Kini Tampil Bertudung - ROTIKAYA

Buat peminat Aaron Aziz, isterinya Diyana Halik sering dilihat sebagai insan terpenting dalam perkembangan kerjaya pelakon popular itu dan kini ada berita gembira yang disampaikan buat para peminat tentang penampilan beliau.

SEDARLAH MELAYU....SEBELUM TERLAMBAT DAN MENYESAL...KETIKA parti ultra kiasu Selangor sibuk dengan mahu menarik sokongan orang Melayu bagi menidakkan sokongan Melayu terhadap Umno, sepatutnya Umno memikirkan bagaimana untuk menangkis strategi tersebut, agar orang Melayu tidak terpengaruh dengan ultra kiasu.

( FOTO ) - HELIKOPTER NURI TERHEMPAS DI KEDAH


Sebuah helikopter Nuri milik tentera dilaporkan terhempas selepas cuba melakukan pendaratan cemas di Pulau Perak, Kedah hari ini.

AWAS ! PEMEGANG KAD KREDIT JIKA ADA PANGGILAN MINTA NOMBOR AHLI KAD SEBELAH TANDATANGAN PEMILIK !


Sekadar kongsian untuk semua, silakan share jika anda tidak mahu kawan kawan anda terkena macam yang dinyatakan terima kasih.

Awas kepada pemegang kad DEBIT atau kad KREDIT!!

untuk kawan2 fb, just nk share pe yang berlaku pada kawan saya hari ni.

TAMAN TEMA 20TH CENTURY FOX WORLD MULAKAN PEMBINAAN DI GENTING HIGHLAND


Penerbit dan studio filem terkemuka Twentieth Century Fox dari Amerika Syarikat telah memulakan kerja-kerja pembinaan taman tema pertamanya di Malaysia yang bakal menumpukan permainan bercirikan tarikan kanak-kanak dan bertemakan filem blockbuster seperti Ice Age dan Night At the Museum.

MASYARAKAT KRISTIAN DI SELANGOR MASIH GUNA KALIMAH ALLAH


Kalimah Allah masih digunakan oleh masyarakat Kristian di Selangor, lapor blog jawaber6 yang digunakan dalam satu forum di salah satu hotel di Bandar Di Raja Klang, Selangor semalam.

BORANG BR1M 2014


Borang di atas adala yang dilampirkan dalam akhbar Mingguan Malaysia semalam.

Untuk versi lebih jelas, sila ke Pejabat LHDN.

Atau pun mendaftar secara atas talian di sini : https://ebr1m.hasil.gov.my/

HIMPUNAN GULING KERAJAAN - LAWAN SAMPAI MATI....??? APA YANG MEREKA LAWAN SEBENARNYA...???

lawan

Himpunan guling Kerajaan (TURUN) yang dianjurkan Pembangkang pada kali ini menampakkan satu agenda baru yang cuba mereka lakukan dengan matlamat berdemonstrasi seolah-olah rakyat Malaysia dikhianati, ketika Bersih 1 hingga 3 matlamat mereka mahu menuntut PRU yang adil.

PEMUDA CIPTA 487 PELBAGAI REKOD RASMI GUINNESS


SESIAPA sahaja pasti berasa bangga dan amat puas hati jika berjaya mencatat nama dalam Guinness World Record sekali dalam seumur hidup....

Tetapi tidak bagi Ashrita Furman. Dia sentiasa mencari idea baru untuk memecah rekod dunia membuatkan dia berjaya menjadi pemegang rekod Guinness terbanyak di dunia!

BOM DILETUPKAN MENGGUNAKAN TELEFON BIMBIT


Tiga letupan bom buatan sendiri dilaporkan berlaku kira-kira jam 11.30 pagi dan 1.45 petang tadi masing-masing di hadapan Balai Polis Padang Besar (Thailand), di dalam Balai Polis Sadao dan di hadapan Hotel Oliver di pekan Danok.