Monday 11 February 2013

RAJA BAHARIN ADA HUBUNGAN SULIT DENGAN ABBY ABADI......???

Buat masa ini, PAS mencanang Raja Baharin akan menjadi calon untuk salah satu ADUN PAS di Terengganu dan jika PAS berjaya menguasai kerusi DUN di Terengganu, Raja Baharin bakal dinobatkan sebagai Menteri Besar..... Tak dapat dipastikan sama ada janji PAS itu.. adalah JANJI DI CAPATI ATAU JANJI DITEPATI.....???Namun begitu.... AAKJ berpendapat...  Sebelum Dato’ Raja Baharin nak masuk ke gelanggang politik dengan menyertai Pas mengutuk BN minta Dato’ jawab beberapa soalan ini...

( FOTO ) 18SX : KEKASIH RONALDO YANG PANAS...!!!!!

Ronaldo.....
TETAPI... beliau mempunyai seorang kekasih yang suka 'telanjang' depan kamera......

GEMPAR !!! ANWAR IBRAHIM MENGAKU SELAMA INI DIA MEMANG BERBOHONG...!!!


Saya mengaku, saya terlalu banyak berbohong, merekacipta pelbagai fitnah dan pendustaan, sehingga ramai rakyat Malaysia dan dunia luar telah timbul rasa benci yang teramat sangat terhadap pemimpin UMNO dan kerajaan yang memerintah.

Saya tiada pilihan, melainkan terpaksa melakukannya. Jika saya tidak lakukan, pasti saya akan menjadi "pemimpin paling hina dan keji pada pandangan seluruh rakyat" sebaik saja saya didapati bersalah di atas pelbagai kesalahan sebalik tabir yang saya lakukan.

SINAR HARIAN BARUA PENCACAI ANWAR IBRAHIM....???

anwar bohong pix 1

Dalam sembang sembang kalangan sahabat sahabat bloggers, kami cuba membuat penilaian untuk menzahirkan sejauh mana pengaruh media cetak boleh mempengaruhi pengundi sewaktu kempen Piliharaya Umum [PRU 13] nanti…

Tidak dinafikan berita yang dihidangkan oleh media cetak seakan-akan suatu maklumat yang akan dijadikan panduan buat sesetetangah pengundi apatah lagi sekiranya mereka adalah generasi awal yang tidak memacu internet sebagai rujukan.

PANASZZZ !!! YB PAS BUTAKAN MB KEDAH DAN PAS PUSAT....!!!

 YB Nasir Mustafa, Adun Kubang Rotan

Semalam.... blog   Mc telah membuat pendedahan mengenai rakaman audio YB Nasir Kubang Rotan syok kutuk MB Kedah Azizan.  Rakaman tersebut yang merupakan rakaman pertama ada di bawah. Untuk audio lebih jelas, anda disarankan agar gunakan earphone atau headphone.....


PAS PERNAH PEDULI KE DENGAN KEDAIFAN CINA....???

3 BERADIK

NASIB 3 beradik berbangsa Cina di Kelantan yang menetap dalam keadaan daif seperti dilapurkan media hari ini membuktikan satu perkara yang sering rakyat Malaysia ini terlepas pandang – PAS memang parti pembawa sial, kekufuran dan kepapaan.

Kelantan adalah negeri yang diperintah PAS selama 22 tahun.

BLOGGER PAKATAN YANG HAMPEHHHH..!!!Halamak ai!!! Macam mana ni? Tapi kalau tengok gaya, blogger Pakatan sorang ni bukan main hebat lagi gayanya. Macam dah kira otai sangat dah.

Tapi kantoi pun benda yang cikai - cikai. Sebelum ni, dalam blog dia ada la dia buat cerita pasal Menteri Besar Perak, Datuk Dr. Zambry pasal satu gambar.

KENAPA PAS TIDAK PERNAH MENGAKU.... KENAPA PAS ASYIK BOHONG DALAM CERAMAH...???

"Yang perlu bagi kita bekerja supaya kita (PAS) boleh memerintah negara. Menang kalah itu kerja Tuhan. Jangan lintas kerja Tuhan. Orang buat kajian ini kadang-kala hendak tunjuk lebih pandai dari Tuhan."

SELEBRITI SENGAJA BERBOGEL DI ANUGERAH GRAMMY..... ARTIS MALAYSIA JANGAN TIRU...!!!

Selebriti tidak endahkan memo di Grammy

LOS ANGELES : Rangkaian televisyen AS, CBS telah pun mengeluarkan amaran agar tidak berpakaian yang mendedahkan  pada anugerah Grammy ini, namun begitu sebilangan bintang ternama ini dilihat bagai sengaja melanggar amaran dengan memakai gaun yang mendedahkan di acara karpet merah majlis tersebut.

'MEN IN BLACK' PR.... PENGHANCUR AGAMA ISLAM DI MALAYSIA....???
Majlis Syura Ulama PAS menafikan ada membuat perbincangan bagi menolak Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR) Datuk Seri Anwar Ibrahim dari menjadi Perdana Menteri jika pembangkang menang Pilihan Raya Umum ke 13 ini.