Thursday 7 February 2013

( FOTO ) IBUNYA RATU JAZZ... DIVA...... DAN INILAH ANAKNYA...!!!


Comel.... cantik.... manis..... TE...TA...PPPPIIIIIIIIII.... 
Lihat lagi beberapa gambar....................

( VIDEO ) : BAPA DIKAFIRKAN ANAK YANG TAKSUB PAS...!!!!!

Lihat....dengar dan fikir-fikirkan isi kandungan video berikut :

Teman tertarik dengan salah satu komen.... di sini

DIKUBURKAN HIDUP-HIDUP..... HUKUMAN TIDAK BUAT KERJA SEKOLAH....!!!

Hiasan

Beijing  :  Benar-benar kejam! Seorang ayah sanggup  membunuh anak kandungnya sendiri hanya kerana tidak menyiapkan kerja sekolah. Kanak-kanak lelaki berusia 6 tahun tersebut  dipukul dan dikubur hidup-hidup oleh ayahnya sendiri.

Insiden yang terjadi di Yunnan, China, ini dibuat oleh ayah kerana anak tersebut berbohong  ketika ditanya apakah ada kerja sekolah dari gurunya ketika di sekolah. Padahal anaknya baru belajar di TADIKA....!!!

DVD LUCAH, TILIK NASIB DAN LAMBANG SALIB DI MASJID DI PULAU PINANG.....

DVD lucah dekat masjid

Beberapa pengguna Lebuh Acheh di sini tidak berpuas hati gara-gara adanya cakera padat digital (DVD) lucah dijual secara terbuka di situ.

Pereka grafik, Saifudin Ali berkata, tindakan peniaga berkenaan dianggap kurang sopan dan tidak bermoral kerana masjid terletak kira-kira 200 meter sahaja. Apa yang lebih tidak sopannya adalah apabila para peniaga tersebut adalah orang Melayu.

APABILA PESAWAH MENYAMAR SEBAGAI ANAK SULTAN KEDAH.....

MOHD. ASZURAIDI (kanan) didakwa menyamar sebagai anak Sultan Kedah bagi memperdaya pegawai bank di Mahkamah Majistret Johor Bahru semalam.Gara-gara mendakwa dirinya putera kepada Sultan Kedah, seorang pesawah padi didakwa di Mahkamah Majistret di sini semalam atas 13 pertuduhan memperdaya seorang pegawai bank tahun lalu.

PENGORBANAN REMAJA MENJAGA IBU TUBUH BERULAT.....

Foto

SYURGA ITU DI BAWAH TELAPAK KAKI IBU.....

Sangat menyedihkan apabila seorang remaja lelaki yang baru berusia 14 tahun terpaksa berhenti sekolah demi kasih sayang yang tidak berbelah bahagi untuk menjaga ibunya yang sakit terlantar dan abangnya yang buta.....


Alor Setar : Akibat terlalu lama terlantar di tempat tidur disebabkan penyakit reput tulang, hidup seorang ibu tunggal cacat penglihatan dan miskin semakin sengsara apabila seluruh tubuhnya kini bernanah manakala tengkuk dan punggung mula berulat.

( VIDEO ) MAZLAN ALIMAN KENA HALAU....BACA SEBELUMNYA....DI SINI

( FOTO ) 18SX - YANG JELEK..... JANGAN DITIRU......


Huhu...jeleknya.... seorang gadis dengan selamber menggaru 'anu'nya di tempat awam tanpa menyedari ada kamera sedang fokus ke arahnya....

ANWAR TERHUTANG 'BODY' DENGAN SURAT SOKONGAN INI....


Berdasarkan surat tersebut......Fahamlah kita sekarang kenapa Anwar Ibrahim beria-ria sekali mempertahankan kalimah Allah digunakan di dalam Bible Melayu. Fahamlah kita kenapa beliau berdiam diri apabila berlaku pertelingkahan di antara pemimpin-pemimpin DAPig dengan ahli-ahli Majlis Syura Ulama PAS. Fahamlah kita kenapa Anwar Ibrahim digelar sebagai "chameleon" dan opportunis oleh Barat, yang akan melakukan apa sahaja untuk memastikan beliau berjaya mencapai cita-citanya untuk menjadi Perdana Menteri. Seperti kata Pastor Silvester di dalam surat di atas, "Sesungguhnya Tuhan Yesus merahmati Datuk Seri dan keluarga."

Ikuti seterusnya....di sini