Saturday 3 May 2014

SUPERBIKE RAKSASA GABUNGAN ALIEN DAN PREDATOR : MAT REMPIT MELAYU.... KAU ADA !!!!


SUPER KREATIF !!!....HEBAT !!! MENGAGUMKAN !!! ...... itulah antara perkataan yang paling sesuai bagi menggambarkan perasaan ketika pertama kali melihat motosikal tersebut.

ANWAR IBRAHIM PERDANA MENTERI MALAYSIA KE BERAPA ???


KALAU sesat jalan...kembali ke pangkal jalan. Kalau tak tahu ujung pangkal... baik bertanya. Jangan sembrono tulis macam orang bodoh tak sekolah! Tidak dipastikan kesalahan itu pada pembuat banner atau empunya diri Pembicara. Tapi bisa aja si Pembicara  memperbodohkan si pembuat banner.... kan? Gilooo...!

MALANG AYAH TUA : DIBELASAH ANAK PEREMPUAN KERANA TEGUR PERBUATAN MAKSIAT .....


“Anak derhaka! Tergamak dia menghempuk kepala saya dengan kerusi hingga cedera teruk,” luah seorang lelaki warga emas yang hanya ingin dikenali sebagai Murad, 87, selepas dipukul oleh anak perempuannya sendiri.

KERANA HUDUD .... HANIPA MAIDIN AKUI AHLI PAS BERTELAGAH SESAMA SENDIRI....


Ahli Parlimen PAS Sepang, Mohamed Hanipa Maidin mengakui walaupun PAS kelihatan mahu segera melaksanakan hudud di Kelantan, namun sebenarnya ramai ahli parti itu masih tidak sependapat mengenainya.

ADUN DAP SARAWAK KRITIKAL TUMOR OTAK, SEBAHAGIAN KOS RAWATAN DIBIAYAI KERAJAAN NEGERI


ADUN Bukit Assek Wong Ho Leng kini dalam keadaan koma setelah dimasukkan ke Pusat Perubatan Rejang di Kuching, sarawak untuk rawatan tumor otak. Keadaan pemimpin DAP itu didedahkan oleh isterinya, Irene Chang, pada sidang media hari ini. Beliau dipetik oleh portal The Star Online berkata sebagai wakil rakyat, pengundinya berhak mengetahui apa yang berlaku tentang keadaan ADUN mereka.

AKHIRNYA ....PENGARAH STRATEGI PAS AKUI HUDUD CUMA AGENDA POLITIK !!!!


Beberapa hari lalu, Menteri Dalam Negeri yang juga merupakan Naib Presiden UMNO, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi, dikecam oleh beberapa pihak apabila beliau menyatakan bahawa agenda Hudud Pas adalah tidak ikhlas dan hanya merupakan taktik politik semata-mata.

MISTERI TANGAN HITAM PEGANG BAYI !!!


SIAPAKAH mereka? Melalui blog PPC  maklumat tentang keluarga ini tidak diperolehi. Cuma ia menjadi bahan sebaran secara meluas melalui whatsapp dan mengundang misteri.  Persoalannya.  tangan milik siapakah warna hitam di celah ketiak bayi tersebut ???

( VIDEO ) : HUSAM MUSA BELASAH NIK ABDUH PASAL WANG DERMA LEBUHRAYA KB-KK ???


VIDEO di atas dikatakan sebagai video Hussam Musa sedang panas hati dengan Nik Abduh mengenai wang derma Lebuhraya Kota Bharu - Kuala Krai.  Cuba anda dengar sendiri suara siapa dan kepada siapa suara itu sedang bercakap....

( VIDEO ) : BERDEMO SAKAN... TAPI TAK TAU APA ITU GST !!!


Ho'aloh....!! 
Ingat kot dah terror sangat pasal GST. rupa-rupanya masih buta kayu lagi... 
JOM LIHAT VIDEO BERIKUT :

#MH370 : MISTERI 2.253 TAN KARGO .... MANGGIS ???


Bateri ion litium kembali mencetuskan kontroversi di sebalik kehilangan pesawat Penerbangan Malaysia (MAS) MH370.

Menurut NNR Global Logistics (Malaysia) Sdn Bhd di Batu Maung, berat bateri tersebut hanya merangkumi sebahagian kecil daripada berat keseluruhan barangan penghantaran kargo iaitu 2.453 tan.

GAMBAR EDIT DATUK MASHITAH IBRAHIM TERSEBAR... !!!


Memang agak payah sebenarnya jikalau sesebuah media penerbitan itu sudah tersilap cetak.Contohnya dalam gambar di bawah ini di mana pihak grafik mungkin secara tidak sengaja telah melakukan kesilapan dalam mengedit gambar Senator Datuk Dr Mashitah Ibrahim.