Friday 12 April 2013

GEMPAR !!! USTAZ HARON DIN KELUAR PAS....SERTAI UMNO...???!!!VIDEO HARUN DIN DIMAKI ORG PAS DAN ANWARIS YG MENJADI PUNCA DIA AKAN KELUAR DARI PAS SAKSIKAN VIDEO INI..!!!

PRU13 (PERAK) : PAS PASIR SALAK BUNGKUS...!!!

HIASAN

PASIR SALAK 12 April - Selepas 428 pemimpin dan ahli Parti Keadilan Rakyat (PKR) bertindak keluar parti dan menyertai UMNO, kedudukan pakatan pembangkang di Parlimen Pasir Salak semakin goyah apabila 60 ahli Pas kawasan itu pula membuat tindakan sama.

WWW 1 : NIZAR GAGAL SAMAN FITNAH TV3..!!!


Bekas Menteri Besar Perak, Datuk Seri Mohammad Nizar Jamaluddin hari ini gagal dalam kes saman fitnahnya di Mahkamah Tinggi di sini terhadap Sistem Televisyen Malaysia Berhad (TV3) berhubung isu nombor pendaftaran WWW 1 milik Sultan Johor.

Ini berikutan keputusan Hakim Datin Yeoh Wee Siam menolak saman terhadap TV3 dan Produser Buletin Utama, Rohani Ngah dengan alasan pihak defendan berjaya membuktikan pembelaannya berdasarkan ulasan saksama terhadap perkara yang menyentuh kepentingan awam.

Sebelum ni beliau mengeluarkan kenyataan berbaur fitnah melalui twitter yang mempolitikkan pembelian no plat WWW1 bernilai RM520ribu.Kenyataan liar beliau telah menimbulkan pelbagai spekulasi buruk terhadap institusi istana Johor sehingga ada yang menuduh duit rakyat digunakan dalam pembelian tersebut. Liputan meluas di media sosial, akhbar dan telivisien tetang kebiadapan Nizar ini membuatkan beliau panas punggung dan bertindak menyaman TV3.  

Rujuk artikel yang pernah dipaparkan sebelum ini....DI SINI..... DI SINI

CALON MAYOR DI TAWI-TAWI ANTARA YANG DITAHAN DI PERAIRAN SABAH


Hiasan

KOTA KINABALU : Polis percaya dua daripada 32 rakyat Filipina yang ditahan di perairan Sabah, kira-kira 12 batu nautika dari Tambisan, Lahad Datu awal pagi Isnin lepas, adalah calon mayor dan naib mayordi kepulauan Tawi-Tawi, selatan Filipina.

AWAS !!! POKOK YANG HANTU SUKA....!!!


Selain rumah kosong, pokok juga dipercayai menjadi tempat tinggal hantu atau makhluk halus.Ada pokok yang menjadi tempat tinggal makhluk halus ada juga yang menjadi tempat tinggal pontianak atau pocong.Malahan mungkin diantara anda semua pernah ada pengalaman menjumpai pontianak sedang bertenggek di atas dahan pokok?

Dibawah ini adalah beberapa jenis pokok yang di katakan oleh orang tua dulu-dulu yang di geruni dan menjadi tempat tinggal hantu.Silakan baca dengan teliti pokok-pokok yang menjadi tempat tinggal hantu ini.!!!!

Pokok Beringin


CALON PAS LENGGONG KAYA-RAYA....ZUHUDNYA....!!!!

Inline image 1

Biodata ini saya paparkan disini untuk kita sama-sama kita fikirkan  apakah Razman ini layak untuk bercakap tentang korupsi? Apakah YDP PAS ini mampu menyumbang jasa bakti ataupun khidmatnya kepada rakyat di dalam kawasan Parlimen Lenggong? Apakah rakyat boleh menaruh harapan kepada pemimpin yang kononnya dilihat berlagak zuhud ini?Ataupun Razman menawarkan diri untuk bertanding bagi mengisi lebih lagi  koleksi kekayaan dan kemewahan beliau?

ANWAR MEMBUAT PENGAKUAN TERGEMPAR DI TWITTER....!!!

Inline image 1

BIAR BETUL NI.......!!!!