Tuesday 30 December 2014

PENGECAS BATERI HELIKOPTER MAINAN MELETUP, KANAK-KANAK LELAKI PUTUS JARI KELINGKING

Hiasan

SERI ISKANDAR – Seorang murid tahun tiga Sekolah Kebangsaan Iskandar Perdana putus jari kelingking apabila pengecas bateri helikopter mainannya meletup, di rumahnya di Bandar Universiti, di sini, pagi tadi.

AMARAN : RIBUT TROPIKA JANGMI AKAN MELANDA SABAH ???

FITNAH HARAMJADAH PUAK PR MAHU JAHANAMKAN UMNO... SIALAN!!!

MAYAT TERAPUNG DI LAUT JAWA DIPERCAYAI DARI PESAWAT #QZ8501


Sebentar tadi media-media di Indonesia mula memaparkan visual-visual yang didakwa sebagai penemuan terkini pesawat Air Asia yang hilang. Antara penemuan yang dijumpai ialah serpihan kayu dan juga mayat manusia.

SERPIHAN PESAWAT QZ8501 DITEMUI ???


Pengkalan Bun, Indonesia – Objek menyerupai pintu kecemasan pesawat dan pintu telah dikesan di dalam usaha mencari pesawat QZ8501 milik Air Asia Indonesia yang hilang dari radar beberapa hari lalu.

WARGA EMAS HIDUP KEDAIFAN DITEMUI DALAM PONDOK DI SEBUAH HUTAN DI MELAWATI


Peristiwa malam Krismas..

Balai Wangsa Maju terima maklumat ada sebuah pondok di dalam hutan berhampiran Damaisari Wangsa Melawati. Sepasukan anggota Balai Wangsa Maju pergi ke hutan tersebut dan siasat berkenaan dakwaan wujudnya sebuah pondok dlm hutan. 

BENCANA BANJIR : LIM KIT SIANG DIANGGAP SEBAGAI 'BABI TUA YANG KUAT MENYONDOL' !!!


Banjir yang menimpa beberapa negeri di Malaysia ini telah menyerlahkan pembohongan dan fitnah jijik veteran tua DAP bernama Lim Kit Siang.

WANITA HAMIL DAN ANAK MAUT TANAH RUNTUH DI CAMERON HIGHLANDS


CAMERON HIGHLANDS : Seorang wanita hamil dan anaknya yang berusia setahun terbunuh dalam kejadian tanah runtuh di Tringkap di sini awal pagi tadi.

BLOGGER MISTERI CHINA DAH RAMAL KEHILANGAN PESAWAT AIRASIA 13 HARI SEBELUM KEJADIAN


TINDAKAN seorang blogger misteri di China meramalkan sebuah pesawat AirAsia akan ghaib – 13 hari sebelum QZ8501 dilaporkan hilang pada Ahad menjadi viral dikalangan netizen.