Wednesday 21 May 2014

( FOTO ) : GEMPAR !! HELIKOPTER TERHEMPAS DAN BERLANGGAR DENGAN BAS EKSPRES DI PLUS ???!!!


WARKAH TERBUKA UNTUK TATAPAN CALON DAP #PRKTelukIntan


Warkah Terbuka dari Senior Dyana

"Uitm bukan milik UMNO,UiTM milik Rakyat".- kata calon DAP Teluk Intan, Dyana..

Ungkapan Calon DAP Dyana sebelum ini telah diungkapkan berkali-kali oleh Pemimpin Tertinggi DAP. Bezanya dahulu Cina yang ungkapkan dan sekarang Melayu yang ungkapkan..mesej yang dibawa tetap sama iaitu ingin Menghapuskan Keistimewaan Melayu. Sungguh licik permainan DAP ini persis permainan PAP suatu ketika dulu.

CALON MELAYU DAP DIHALAU DARI KEMPEN DI KAMPUNG MELAYU #PRKTelukIntan !!!Calon DAP PRK Teluk Intan, Dyana Yusof Mohd Daud dan Penasihat DAP, Lim Kit Siang dihalau keluar oleh penduduk Kg Padang Tembak Teluk Intan ketika sedang berkempen.

LAGI 18 BULAN TARIF ELEKTRIK NAIK SEHINGGA 39% ???!!!Persatuan Penyelidikan Air dan Tenaga Malaysia (AWER) meramalkan tarif elektrik akan naik lagi antara 24 hingga 39 peratus dalam tempoh 18 bulan daripada sekarang.

Perkara itu akan berlaku apabila harga gas asli yang digunakan untuk penjanaan elektrik akan berdasarkan harga pasaran pada 2016, kata preseden AWER S Piarapakaran (gambar).

UiTM PERLU DIKEKALKAN INSTITUSI PENDIDIKAN BUMIPUTERA - PRO-CANSELOR

alt

MELAKA 21 Mei :

Universiti Teknologi Mara (UiTM) perlu dipertahan sebagai sebuah institusi yang memberikan pendidikan peringkat tinggi untuk orang Melayu, kata Pro-Canselornya Tan Sri Dr Abdul Rahman Arshad.

LAFAZ CERAI DI LOKASI PENGGAMBARAN - SUAMI IZREEN AZMINDA KESAL LAPORAN AKHBAR


BERITA ini memang mengejutkan dan paling hangat hari ini. Sebuah akhbar tempatan melaporkan bahawa pelakon, Izreen Azminda telah diceraikan suaminya, Muhammad Riza ketika lokasi penggambaran di Pulau Pinang beberapa hari yang lalu.

POLIS TRAFIK RAMAS BUAH DADA BESAR WANITA MEMANDU MABUK


Seorang wanita berusia 24 tahun telah mendakwa dicabul selepas ditahan oleh tiga orang polis trafik kerana mabuk.

FMT melaporkan, wanita yang bekerja di pusat kecergasan itu telah membuat satu laporan polis terhadap tiga anggota berkenaan di Balai Pudu.

AWAS !!! PEJUANG MAYA PRO-KERAJAAN !!!


MINTA PERHATIAN PADA PEJUANG MEDIA SOSIAL UMNO!!

Minta sahabat pejuang media sosial UMNO jgn main video lucah yg dikatakan milik mak Dyana Sofya (calon Dap), kerana itu perangkap daripada RBA utk mencari simpati.

( VIDEO ) - DYANA DIHALANG DARIPADA MEMBERIKAN KENYATAAN, LIM KIT SIANG RAMPAS MIKROFON... #PRKTelukIntan


Siapa calon? Dyana atau Lim Kit Siang? Dah nampak dengan jelas dan terang, siapa yang mempergunakan siapa? Kenapalah benat hati sangat budak Dyana nih!!!

PESAWAT MAS KE LANGKAWI DI SAMBAR PETIR SELAMAT MENDARAT


PETALING JAYA 

Pesawat MH1348 milik Malaysia Airlines yang disambar petir selamat mendarat di Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi pada Selasa.