Saturday 8 June 2013

USTAZ BELASAH ALA TOMOI MURID SEKOLAH AGAMA .... ???


BALING – Sebuah rakaman video memaparkan seorang remaja dibelasah oleh seorang lelaki dewasa yang didakwa berlaku di sebuah sekolah agama di sini mula tersebar di laman sosial.

DAP UGUT BUNUH TUNKU ABDUL AZIZ ....???


Bekas Naib Presiden DAP Tunku Abdul Aziz Ibrahim hari ini membuat laporan polis berhubung ugutan bunuh yang diterimanya melalui panggilan telefon semalam.

AWAS!!! BILA TIBA-TIBA SUAMI ANDA GALAKKAN ANDA DAN ANAK-ANAK PERGI BERCUTI.....!!!

Gambar sekadar hiasan....
Dubai : Seorang lelaki dari Ras Al-Khaimah membeli tiket kapal terbang untuk isteri dan tiga anaknya sebelum meminta wanita itu pergi bercuti dengan anak mereka. Apabila si isteri pulang ke rumah, dia mendapati suaminya bersikap pemurah kerana mahu berkahwin lagi.

TRAJEDI JAMBATAN RUNTUH : BUAYA PUTIH PENUNGGU LOKASI....???

Lokasi runtuhan struktur konkrit Jambatan Pulau Pinang Kedua yang runtuh, kelmarin turut dikaitkan dengan beberapa kejadian mistik oleh pekerja pembinaan di kawasan itu selain penduduk tempatan.

WANITA HEBAT - NENEK SARA HIDUP DENGAN PANJAT POKOK KELAPA

ZABEDAH mengambil upah memanjat pokok kelapa sejak berusia 11 tahun.
Kuala Kangsar: Seorang warga emas layak digelar ‘nenek kental’ apabila mampu memanjat pokok kelapa setinggi kira-kira 20 meter dalam tempoh tidak lebih dua minit sejak 43 tahun lalu, bagi menyara kehidupan tujuh anak dengan pendapatan tambahan antara RM40 hingga RM50 sehari.
Zabedah Mansor, 59, ibu tunggal yang menetap di Kampung Kubang Pekan, di sini, menggunakan kudratnya mengambil upah memanjat pokok kelapa sejak berusia 11 tahun.
ZABEDAH (kanan) bersama sebahagian anaknya mengopek kelapa.
Bukan itu saja, wanita yang sudah mempunyai tiga cucu itu juga boleh memanjat pokok durian, petai, pinang, rambutan, duku dan sebagainya tanpa menggunakan galah. “Ia sekali gus menolak anggapan pekerjaan memanjat pokok berkenaan hanya untuk kaum lelaki saja,” katanya.