Friday 25 April 2014

PM MENAFIKAN MEMBERI TEKANAN KEPADA OBAMA UNTUK TIDAK BERJUMPA ANWAR IBRAHIM !!!


KUALA LUMPUR : 
Datuk Seri Najib Tun Razak menolak dakwaan kononnya beliau memberi tekanan kepada Presiden Amerika Syarikat (AS), Barack Obama supaya tidak mengadakan pertemuan dengan Datuk Seri Anwar Ibrahim apabila pemimpin dunia itu melawat Malaysia mulai Sabtu.

CANGGIHNYA PESAWAT PRESIDEN AS - AIR FORCE ONE


Pesawat putih bergaris biru jenis Boeing VC-25 yang merupakan modifikasi dari Boeing 747-200B itu acap kali disebut sebagai Air Force One, meski Air Force One sendiri sebenarnya callsign untuk pesawat yang ditumpangi Presiden AS, apa pun pesawatnya.

MILITAN ABU SAYYAF SOROKKAN MANGSA CULIK SEMPORNA KE DALAM HUTAN


MANILA 25 April : 
Pegawai Filipina berkata, militan dipercayai menyorokkan ke dalam hutan pelancong wanita warga China dan pekerja resort warga Filipina yang diculik di sebuah pulau di perairan, Semporna, Sabah, awal bulan ini.

LELAKI MABUK 'RAMPAS' PESAWAT VIRGIN AUSTRALIA


AUSTRALIA 25 April - Pesawat Virgin Australia 'dirampas' ketika dalam perjalanan dari Brisbane ke Bali, Indonesia. Rampasan pesawat dilakukan oleh seorang penumpang mabuk.

ANGGOTA POLIS ANTARA 3 CEDERA DISERANG 2 EKOR ANJING BELAAN


Seremban: 
Tiga cedera, termasuk seorang anggota polis, selepas diserang dua ekor anjing yang dibela untuk mengawal ladang cili di Kampung Masjid, Lenggeng, di sini, semalam.

RAFIZI PEMBOHONG BESAR MENGENAI GERAN MOSTI

alt

KUALA LUMPUR 25 April : 
Laman blog politik RBF Online hari ini mendedahkan beberapa dokumen yang membuktikan pembohongan Ahli Parlimen Pandan, Rafizi Ramli berhubung permohonan geran melibatkan NSE Resource (M) Sdn Bhd di bawah Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI).

PENAT BERKAWAT ALASAN ANGGOTA TENTERA DITANGKAP DI RUMAH URUT

PUB

PORT DICKSON: 
Anggota tentera antara tujuh orang yang ditahan dalam Operasi Khas polis di beberapa pusat urut dan judi Internet di sini, 12 tengah malam tadi.

LOGO HALAL PALSU DIGUNAKAN 50 SYARIKAT PENGELUAR PRODUK KESIHATAN DI MALAYSIA ???


 

KUALA LUMPUR 25 April :

Lembaga Pelindung dan Kebajikan Pengguna Malaysia (LPKPM) mendakwa terdapat kira-kira 50 syarikat telah dikenal pasti menggunakan logo halal palsu dalam produk yang dikeluarkan mereka, khususnya produk berkaitan makanan kesihatan.
   

GEMPAR ! MASYA ALLAH ! LIANG LAHAD BERCAHAYA KETIKA JENAZAH WANITA KUAT BERZIKIR DIKEBUMIKAN...


GEMPAR!! Kubur seorang jenazah wanita dikatakan bercahaya ketika hendak dikebumikan.Masya Allah...Subhanallah..Allahyarhamah merupakan seorang pesakit kanser yang kuat beribadat telah dikebumikan di tanah perkuburan Changkat Jering. Gambar diambil oleh sepupunye sendiri. Allahuakbar..