Monday 10 December 2012

MODEL BOGEL BELAAN PUAK PR...???!!!Siapakah beliau? Wajah dan susuk tubuhnya telah  menghiasi majalah FHM (Singapore)...Beliau adalah Christy Yow berasal dari Ipoh, Perak.
Beliau adalah seorang model dan sebelum ini dia merupakan model untuk jenama pakaian Crocodile.

BETUL KATA ABBY... PUAK PAS KE GAZA KIBAR BENDERA, TANGKAP GAMBAR DAN SEBARKAN DI BLOG.... !!!!!!


Tahukah anda siapakah di sebalik Hamas yang berjuang mempertahankan bumi Palestin dari kerakusan dan keserakahan kuasa rejim zionis Israel.... Lihat  <  di sini   >

Mungkin kerana dengki dan busuk hati puak-puak kahak hijau terhadap sokongan UMNO dan 'Tentera Malaikat' Hamas yang warak, maka tanpa segan silu gambar ciptaan mereka seperti yang berikut pun mereka sebarkan......

BENARKAH TENGKU AZLAN KELUAR BN...???

Sebelum ini, teman telah terjumpa satu artikel di blog pro BN yang mengatakan bahawa Ahli parlimen Jerantut, Pahang yang juga merupakan bekas timbalan menteri pengangkutan di era pemerintahan bekas perdana menteri kelima, Abdullah Ahmad Badawi, Tengku Azlan Sultan Abu Bakar mengisytiharkan dirinya keluar Umno berkuat kuasa semalam.

Dalam satu laporan yang dipetik melalui akhbar berbahasa Tamil, Makkal Osai, Tengku Azlan yang merupakan adinda kepada Sultan Pahang, Sultan Ahmad Shah pernah mengisyaratkan bahawa dirinya tidak akan bertanding semula mempertahankan kerusi parlimennya kira-kira dua bulan lalu menerusi satu temubual bersama sebuah akhbar berbahasa Melayu ketika itu.


{FOTO} PULAU SYURGA KUCING....


Fukuoka, Pulau 'Syurga' Ribuan Kucing Di Jepun.

Untuk peminat kucing, pulau Fukuoka ini adalah untuk anda. Di sini ribuan kucing berkeliaran di seluruh pulau dan mereka diberi makan oleh nelayan di kawasan ini. Kucing di sini bebas untuk bergerak tanpa sebarang ancaman. Lihat gambar-gambar berikut yang memaparkan aksi-aksi 'comel' kucing-kucing tersebut :


LEGOLAND DULU-DULU

Pada masa dahulu, Ferris Wheel boleh dikatakan agak sukar untuk ditemui, namun pada masa kini, dengan bilangan peminat Ferris Wheel yang semakin meningkat, ia mudah di dapati di kawasan-kawasan yang menjadi tumpuan orang ramai contohnya seperti taman tema dan fun fair berdekatan korang..Walaubagaimana pun, korang tahu tak bila Ferris Wheel ni wujud? Haa, kalau nak tahu, meh usha kat bawah ni..


Ferris Wheel yang pertama sekali di dunia telah dibina di Amerika pada tahun 1893, dan bertujuan untuk mengatasi kejuruteraan dalam pembinaan Menara Eiffel (Eiffel Tower)

Pada tahun tersebut, World's Fair telah diadakan di Chicago dan Amerika pada masa itu sangat bercita-cita tinggi untuk menarik perhatian dunia terutamanya Perancis, yang telah membina Eiffel Tower sebagai tarikan utama World's Fair mereka.

MADAH BUAT ANWAR....


Teman seperti tertarik dengan yang ini.....

Ingat..sdr Anwar Ibrahim..

Kebangkitan Rakyat dan reformasi mendemokrasikan kekuasaan pemerintahan bukan sekadar melapah dan menghambat kudrat orang awam. Saudara boleh saja melaungkan terjahan dgn menabiri lidah utk menegakan akidah dan sopan santun ..namun mampukah kenyataan yg dihamburkan menguasai gelojak nafsu yg serakah utk berkuasa ..walaupun sisi kekuasaan dunia telahpun nyata kamu genggam , tetapi akidah dan perilakumu kini semakin ghairah melenyapkan adab dan tatasusila kemanusiaan , apalagi menegakan kebenaran Islam yg mutlak sejajar kepemimpinan dan keteladanan Junjungan Besar nabi Muhamad saw..

JIHAD JANE - PELUK ISLAM KERANA DENDAM..!!!Seorang surirumah Amerika Syarikat, COLLEEN LaRose, 49, menggelar dirinya sebagai JIHAD JANE memeluk Islam akibat dendam dan tekanan dirogol bapa sendiri dan menjadi pelacur ketika berumur 13 tahun. Berasal dari Pennsberg, Pennsylvania, beliau disifatkan sebagai militan Islam dan mengaku bersalah merancang keganasan termasuk melancarkan jihad bagi membunuh kartunis Sweeden Lars Vilks.

SEKEPING GAMBAR SERIBU KISAH....CUBA PERHATIKAN BETUL-BETUL KEDUA-DUA GAMBAR BERIKUT :

Ini gambar yang disebar luaskan oleh puak-puak kahak hijau PAS, kononnya PAS ada bersama rakyat Palestin, di Gaza sedang meraikan kemenangan penduduk tempatan.

Dan....ini pula gambar yang teman dapat di internet dan dari beberapa blog yang mempunyai sumber sahih.

Anda nilailah sendiri.... gambar mana yang betul dan gambar mana yang diedit. 

'SEKEPING GAMBAR ADA SERIBU KISAH'

Wallahu'alam....


MISI SOLIDARITI MALAYSIA DI GAZA DI BERI AMARAN ISRAEL...?????


JABALIAH, Sempadan Gaza-Israel - Tentera Israel yang berada di Ezata bersebelahan sempadan Gaza di sini melakukan tembakan amaran ke arah sukarelawan Misi Solidariti Malaysia 2012.
 
Tembakan amaran itu diikuti dengan dua buah helikopter Israel berlegar-legar di udara di sepanjang sempadan Gaza-Ezata ketika kawasan itu dikunjungi sukarelawan Malaysia.
 
Sukarelawan Malaysia berada di kawasan itu yang merupakan kawasan pertanian untuk menyampaikan dana Aman Palestin bagi pembangunan tanah pertanian yang sebelum ini dirosakkan tentera Israel.
 
Namun begitu, menerusi perbualan di Malaysia Hari Ini TV3 sebentar tadi, jurucakap sukarelawan Misi Solidariti Malaysia yang di hubungi oleh hos rancangan tersebut menyatakan bahawa, semua ahli sukarelawan berada dalam keadaan selamat dan dua buah helikopter Israel itu sebenarnya memberi amaran kepada tentera Hamas yang berada di situ.

{FOTO} SAKSIKAN GAMBAR-GAMBAR MENARIK PRESIDEN AS, BARRACK OBAMA....

In the dictionary of Russian photographers have a word "parquet". If a reporter goes "shoot parquet", it means that he will absolutely boring and ceremonial events. As a result, almost all the photos of our politicians with various meetings, site visits or meetings - almost identical. Dry, unemotional person, standard poses, harsh opinions and open mouths, indicating a serious and important question. In domestic photojournalism people who can do live, "real" photos of the first people where they do not seem to be mannequins - little, and good shots and less. 


SIKSA KUBUR.....


Sebab-Sebab Siksa Kubur…

Ibnu Qoyyim Rahimahullah, dalam kitab Ar-Ruh menyebutkan ada beberapa dosa dan maksiat yang dapat menyebabkan kita disiksa di ALAM KUBUR, diantaranya :

1. Melalaikan Solat
2. Membaca al-Quran kemudian melupakannya
3. Tidak bersuci setelah membuang hadas kecil
4. Berkata bohong
5. Tidak membayar zakat
6. Corak kehidupan yang berlebih-lebihan
7. Memakan riba
8. Rasuah
9. Memfitnah sesama saudara muslim
10. Khianat terhadap amanah
11. Enggan menolong sesama muslim
12. Meminum arak
13. Berzina
14. Membunuh

KISAH PELACUR KEMBAR YANG BANGGA DITIDURI RATUSAN RIBU LELAKI.....!!!

VIDEO: Pelacur Kembar Ini Telah Berasmara Dengan 335,000 Lelaki!

Pasangan kembar Louise dan Martine Fokkens menjadi tumpuan dunia apabila muncul dalam sebuah dokumentari menceritakan pengalaman 50 tahun mereka terlibat dalam dunia pelacuran di Amsterdam, Belanda.

Mereka yang kini telah berusia 70 tahun juga mengaku telah ‘menghiburkan’ 335,000 lelaki dalam tempoh tersebut!

Ketika ditanya, Louise yang terlibat dalam dunia pelacuran ketika berusia 20 tahun memberitahu, faktor kewangan menjadi punca mengapa mereka jadi begitu.

” Kami tidak ada wang…lalu kawan suami saya memberitahu hanya itulah saja cara untuk buat duit.

” Pada mulanya agak sukar ibu bapa kami menerima kenyataan yang anak mereka seorang pelacur, lama-kelamaan ia sudah menjadi biasa,” katanya.