Monday 10 February 2014

BEKAS PA MALU CINA BABI LAHANAT TERESA 'COCK' TUNJUK 'KEMALUAN' !!!


PUTRAJAYA  -  Bekas Pembantu Peribadi Teresa Kok, Tony Tan pula menyifatkan sebagai seorang Ahli Parlimen yang kurang ajar selepas menerbitkan video yang memecahkan kaum di negara ini.

ARTIS NASYID INDONESIA MIMPI MENINGGAL DUNIA MENJADI NYATA

arts

Kematian itu memang pasti. Tidak lambat atau mahupun cepat sesaat. Namun begitu, bilakah kita akan mati itu hanya akan meninggal persoalan untuk kita. Seorang artis yang dikenali sebagai Aden, merupakan vokalis kumpulan nasyid dari Indonesia telah memuat baik satu tweet tentang mimpinya yang dalam keadaan meninggal dunia, malah turut dikafankan. Takdir Allah SWT, mimpinya menjadi kenyataan selepas beberapa hari.

GEMPAR ! 'HANTU' NORITTA BERKELIARAN DI PERLIS MENCARI KUKUNYA YANG DICABUT ..!!!


Ingat tak kes pembunuhan seorang wanita Perlis (peragawati) yang berlaku di sebuah kondo mewah di Kuala Lumpur?

Wanita bernama Noritta Samsuddin, 22 , telah selamat dikebumikan di tanah perkuburan Jejawi, Perlis. Noritta dibunuh di atas katilnya pada bulan Disember 2003.....

KAYLA ELAYNA JADI SASARAN PEMINAT BENGANG PASUKAN KELANTAN KALAH KEPADA PERAK !!!


Kelantan yang tewas kepada Perak baru-baru ini membuatkan seorang penyokong fanatik Kelantan tanpa berfikir panjang bertindak menyalahkan anak sulung Khairul Fahmi sebagai punca kekalahan di laman Instagram.

ADENAN SATEM CALON TERATAS GANTI TAIB MAHMUD ???

adenan-bin-haji-satem

PETRA JAYA : Nama Menteri Tugas Tugas Khas Sarawak, Tan Sri Adenan Satem (gambar) disebut-sebut berada pada kedudukan teratas sebagai pengganti Ketua Menteri, Tan Sri Abdul Taib Mahmud.

( FOTO ) - LELAKI PARAH DITETAK KETIKA SEDANG MENJAMU SELERA DI BINTANGOR


BINTANGOR 10 Februari 2014  -  Seorang lelaki berusia lingkungan 30'an dikejarkan ke hospital malam tadi akibat pendarahan yang teruk di bahagian tangan kanan dan kaki kiri akibat ditetak dengan objek yang tajam.

( FOTO ) - PASAR MENJIJIKKAN DALAM PASARAYA DI CHINA


Anda selalu melawat ke China? Tidak dinafikan China sering menjadi tumpuan antara negara yang ingin dikunjungi oleh mereka yang suka melancong ke luar negara. Pastinya lawatan seolah-olah 'tidak sah' apabila tidak berkunjung ke Tembok Besar China. Namun begitu, yang ingin admin paparkan di sini adalah mengenai bahan makanan yang terdapat di China.....

SAMSENG ARAB DOMINASI BUKIT BINTANG


Kuala Lumpur : Pelacuran, dadah, pergaduhan dan prebet sapu. Itulah onar segelintir pak Arab yang semakin mendominasi kawasan Bukit Bintang di ibu kota hingga menjadikan lokasi itu bagaikan ‘zon merah’ di rantau Asia Barat.

KETUA PKR BALING KELUAR PARTI


Ketua PKR Cabang Baling, Telah mengumumkan keluar parti pada Sidang media yang di lakukan di kediamanya di Taman Sri Puteri, Kuala Ketil Baling Kedah.