Thursday 7 November 2013

ARTIS FIDA IBRAHIM KAWIN LARI DI SELATAN THAI ...???

alt

Siapalah artis Malaysia dalam dunia seni tanpa kontroversi sebegini bukan? Fida Ibrahim yang baru-baru ini terpalit isu lari dari lokasi penggambaran kini khabarnya telah berkahwin senyap-senyap di Selatan Thailand.

SHARIFAH SAKINAH DIHANTAR KE PUSAT RAWATAN MENTAL SG BULOH ..???


Sekeping gambar Sharifah Sakinah dalam sebuah Van Pusat Rawatan Mental Sg. Buloh telah tersebar di laman Facebook. Apa yang berlaku sebenarnya? 

TRAJIS : PENAGIH DADAH MAUT TERBAKAR, SEMPAT BERTAUBAT, IKAT KAKI UNTUK ELAK KELUAR MALAM


“Hati arwah akhirnya terbuka untuk kembali ke pangkal jalan. Arwah sempat bertaubat, tidak meninggalkan solat dan sering berjemaah bersama bapanya sejak minggu lalu sebelum maut dalam kebakaran itu,” kata Rohani Mohamad, 59.

Rohani merupakan ibu kepada seorang penagih tegar, Rosli Omar, 41, yang maut dalam kebakaran membabitkan sebuah stor yang terletak di bahagian belakang rumah keluarga berkenaan di Lubuk Perah, Wakaf Tapai di sini, malam kelmarin.

PAS HALALKAN KUIL HINDU RM10 JUTA DI KLANG ...???


Tahniahlah diucapkan kepada PAS kerana mengambil pendekatan terbuka untuk membina lebih banyak kuil-kuil Hindu di Selangor? Pendekatan itu dapat dilihat dengan terbinanya kuil Hindu terbesar(sedang dalam pembinaan sekarang) di Bandar Klang, Selangor yang memakan belanja sebanyak RM10 juta! Sila baca di sini.

BALU PENGASAS AL-ARQAM DAN 17 PENGIKUT JALANI BON BERKELAKUAN BAIK

Balu pengasas al-Arqam, 17 pengikut diperintah jalani bon berkelakuan baik
BALU pengasas al-Arqam, Hatijah Aam ketika hadir di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Barat, di Gombak, hari ini. Beliau dan 17 pengikutnya diperintahkan untuk menjalani bon berkelakuan baik bersyarat selama tempoh setahun selepas mengaku salah terhadap pertuduhan melanggar arahan Mufti melalui fatwa berkenaan dengan pengharaman ajaran itu. - Foto Nurul Syazana Rose Razman

LELAKI LGBT ......

Lelaki-lelaki ini semuanya berkarisma, berkerjaya, dan mengecapi apa yang mereka impikan. Jika anda melihat secara kasar, memang sah, tubuh badan dan penampilan mereka tak lari seperti lelaki sejati yang lain. Namun, sebenarnya mereka  pada asalnya adalah dilahirkan sebagai 'perempuan'.

Balian Buschbaum

AWAS !! AKIBAT PIL KUDA ..... WANITA DIROGOL 6 LELAKI....


Menurut laporan PDRM, seorang wanita telah dirogol oleh 6 orang lelaki di sebuah kelab, pada malam Rabu yg lepas, sebelum dia ditinggalkan dalam keadaan telanjang bulat.

( VIDEO ) : AGENDA CINA MAHU RAMPAS KUASA PEMERINTAHAN MALAYSIA


Bak kata orang "CINA TETAP CINA". Tidak akan berubah sampai bila-bila. Niat dan cita-cita untuk memerintah bangsa lain tidak pernah pudar. Harus diakui bangsa ini memperhalusi sejarah bangsa mereka. Sejarah tanahair mereka, sejarah Tanah Besar China dijadikan panduan hidup sampai mati sehingga anak cucu. Jatuh bangun Dinasti Cina hinggalah ke pemerintahan komunis dijadikan pengajaran berguna.

AL-FATIHAH : SEORANG LAGI CALON SPM MENINGGAL DUNIA


JERTEH - Seorang lagi calon peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) meninggal dunia di Hospital Daerah Besut hari ini.

KENAPA DENGAN NOH OMAR NI.... GILA KUASA ? BODOH ?


Pada 12 Oktober 2013 Pergerakan Pemuda UMNO dan Puteri Bahagian Sepang telah mengadakan persidangan mereka sepertimana yang ditetapkan oleh Majlis Tertinggi UMNO.

PUNCA CALON SPM REBAH DAN MENINGGAL DI DALAM DEWAN PEPERIKSAAN

Foto
JENAZAH Nur Syazwani (gambar kecil) di bawa ke hospital, semalam.
Pasir Puteh : “Nur Syazwani memaklumkan dia terlalu dahaga dan meminta air daripada saya sebelum kami bersama-sama masuk ke dalam dewan peperiksaan,” kata Nik Nadhirah Mohd Zain, 17.

JAMAL ABDILLAH BAKAL MELAMAR NAS ADILA


Pasti ramai yang terkejut apabila mendapat tahu Raja Pop terkenal, Datuk Jamal Abdillah bakal merisik Nas Adila sebagai permaisuri hidupnya bukan?

MESIR HARAMKAN IKHWANUL MUSLIMIN

Sebuah mahkamah di Mesir semalam telah menyokong keputusan awal yang mengharamkan pertubuhan Ikhwanul Muslimin dan mengarahkan semua asetnya dirampas.

DISERANG HISTERIA KETIKA TONTON 'HIGHLAND TOWER'


Filem genre seram terbaru terbitan MIG, Highland Tower menimbulkan kegemparan apabila ada penonton yang diserang histeria ketika menyaksikannya.

RAMAI ARTIS PERNAH BERMUSUHAN DENGAN ZUBIR BiPOP

ohartis-zubir
Siapa tidak kenal dengan wartawan dan penulis hiburan terkenal, Zubir yang sebelum ini pernah rumahnya disimbah cat merah dan bangkai ayam. Terlalu banyak isu yang dikeluarkan Zubir ini yang pada kami merupakan satu tanggungjawab kerjanya sebagai penulis hiburan, namun adakalanya isu yang diciptanya jelas mendatangkan kebencian kepada orang ramai lebih-lebih lagi untuk golongan artis.