Saturday 31 December 2011

SADIS...!!! (PART 2)

SAKSIKAN SEBAHAGIAN FOTO-FOTO BAGAIMANA BEDAH SIASAT KE ATAS MAYAT DIJALANKAN....

ANDA TEGA MELIHATNYA....???

SILAKAN....
JIKA TIDAK.... ABAIKAN DAN TERUS KE ENTRY YANG LAIN....

1

2

3

4

5

6

7


Untuk pengetahuan dan sekadar paparan mengenai kebenaran....
Agar kita menginsafi diri sendiri.....
Wallahu'alam.....


Sumber gambar DUNIA JUNKO

AGENDA SULIT DAP.... 'BERSATULAH KAUM CINA'...... MELAYU..????

TULISAN ini diterbitkan oleh sebuah majalah di London dan telah dialihbahasakan oleh seorang penuntut Melayu dan ianya ditulis oleh seorang doktor berbangsa Cina cukup menarik untuk kita semua bertanggungjawab merenungkannya tentang nasib bangsa kita menjeleng pilihanraya akan datang. Terdapat persamaan dengan kajian sisatan CIA pada tahun 2004....


Mari kita renungkan bersama tulisan ini..`BERSATULAH KAUM CINA’ dan sebarkanlah..!

KITA semua kaum Cina di mana sahaja kita berada mestilah berbangga dengan bangsa kita, samada Cina Amerika, Cina Singapura, Cina Taiwan dan Cina Malaysia. Kita mestilah mengekalkan identiti kita. Di Malaysia, kita mesti memberitahu anak-anak kita dan mengajar mereka cara-cara perjalanan halus. Setakat ini oleh kerana kedudukan kita, kita tiada pilihan untuk memilih kerajaan yang majoritinya dikuasai oleh orang Melayu.
Tetapi kita sedar di bidang perniagaan dan perindustrian, orang Melayu tidak ada melainkan mengekalkan bangsa kita (Cina) sebagai unsur utama meninggikan ekonomi Malaysia dengan meletakkan keutamaan Bahasa Mandarin atau Kantonis di dalam akhbar tempatan sebagai syarat penerimaan atau syarat kelayakan perlu. Maka orang-orang Melayu tentunya terpinggir dari bidang pekerjaan tersebut. Jadi kita mengambil kesempatan ini atas kedudukan kita dan meminta hak-hak politik.

Kerja LKS makin mudah…
Orang-orang kita yang bergiat di bidang pelajaran hendaklah pastikan bahawa generasi yang akan datang tidak akan diajar segala pengorbanan orang Melayu, terutama sekali dalam pelajaran sejarah, Ilmu Alam dan lain-lain mata pelajaran, baikpun di sekolah rendah mahupun di sekolah menengah. Kita mesti mengajar anak-anak dan anak orang Melayu supaya mempunyai pendirian bahawa kejayaan itu bergantung semata-mata atas kebolehan.
Untuk tujuan ini kerajaan Singapura yang kita harus banggakan kerana telah berjaya memecah-belahkan orang-orang Melayu dengan cara membahagikan mereka kepada banyak puak seperti Banjar, Acheh, Bugis, Mandaling, Boyan dan lain-lain. Dari kesannya jiwa rancangan ini, orang Melayu yang dulunya merupakan 19% daripada penduduk Singapura, sekarang hanya tinggal 10% sahaja.
Lagi mudah bila Melayu rakus......
BACA DAN TELITI SETERUSNYA PEMBONGKARAN INI ... KLIK DI SINI...

Allah Bersama UMNO -Terbongkar Di Kota London!!

Agenda Sulit DAP Di Malaysia  Menjelang PRU 13

BIADAP!!! KURANG AJAR!!! SEMBILAN KEPALA BABI DI DUA MASJID DALAM MASA 48 JAM..!!!!Penduduk dalam kariah Masjid Al-Falah, Taman Desa Jaya gempar dengan penemuan sembilan kepala babi yang diletakkan di dua lokasi di masjid itu dalam tempoh 48 jam.
Ada pihak yang ingin melihat keharmonian negara tergugat, dan buat macam-macam cara supaya rakyat berbilang kaum dan agama di negara ini yang hidup aman damai 'terguris'.
Itu kesimpulan mudah yang dapat dibuat berikutan penemuan sembilan kepala babi di dua buah masjid sekitar Johor Bharu pada Khamis dan Jumaat. Berbagai pihak mewakili kaum-kaum yang berkepentingan meluahkan rasa kesal dan geram dengan perbuatan biadap tersebut.
Bahkan pihak polis menubuhkan satu pasukan khas yang diketuai oleh pegawai kanan polis Johor bagi menyiasat segera dan mencari dalang kejadian tersebut sampai dapat. Sementara orang ramai diminta bersabar dan menyerahkan sepenuhnya kepada pihak berkuasa.
SUMBER SELANJUTNYA.... DI SINI

WANITA YANG LICIK....!!!

VIDEO: Wanita Curi 24 Tin Arak Dan Sembunyikannya Celah Kelangkang!

Penulis di My News Hub mendedahkan beliau bukan kagum dengan perbuatan wanita tersebut tetapi teruja dengan CARA atau MODUS OPERANDI yang dia lakukan.
Anda boleh lihat aksinya dalam petikan video di bawah cerita ini.
Kisahnya begini.
Wanita berketurunan India ini pada mulanya menghampiri kotak yang mengandungi 24 tin arak.
Turut bersamanya adalah seorang lelaki dan seorang kanak-kanak wanita.
Selepas itu wanita itu meludah tapak tangannya sebelum menyapukannya ke alat sulitnya.
Kemudian wanita tersebut mengangkat kainnya sebelum meletakkan kotak yang mengandungi 24 tin arak itu dicelah kelangkang dan berjalan seolah-olah tiada apa yang berlaku…WOW!
Perbuatan wanita itu malangnya berjaya dirakam kamera litar tertutup (CCTV).
Sehingga kini belum diketahui bila dan dimana kejadian itu berlaku…entah-entah kat tempat kita tak?

*Begitulah bila kehendak melampaui kemampuan utk memiliki... seribu daya dilakukan... walaupun ternyata itu satu kesalahan... jgn jadi mcm Anwar Ibrahim sudah laaa.... buat salah tp mcm tak ada apa-apa yang berlaku...

ANDA PERCAYA...??? NURUL IZZAH BAKAL PM MALAYSIA..????AHLI PARLIMEN BANDAR BARU-KULIM, DATUK ZULKIFLI NOORDIN mendedahkan  Pembangkang akan menonjolkan Naib Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Nurul Izzah Anwar sebagai calon Perdana Menteri yang baru jika mereka berjaya memenangi Pilihan Raya Umum Ke-13 nanti.


Taktik terbaru yang dirancang oleh pakatan pembangkang untuk meraih simpati rakyat.


“Perkara ini telah dipersetujui oleh Majlis Pimpinan Tertinggi Pakatan Rakyat dan mereka juga telah menubuhkan Majlis Penasihat Perdana Menteri yang dianggotai oleh semua pemimpin tertinggi dari DAP, Pas dan PKR.


“Taktik baru ini mereka tonjolkan seolah-olah mereka sudah yakin Penasihat PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim yang juga bapa Nurul Izzah akan didapati bersalah dalam perbicaraan kes liwat yang akan diputuskan pada 9 Januari ini.


“Dengan mencalonkan Nurul Izzah, pembangkang yakin rakyat terutama golongan muda pasti akan simpati terhadap bapanya yang kini menghadapi kes liwat,” katanya.


Mengulas lanjut Zulkifli berkata, pemimpin pembangkang melihat penampilan Anwar yang dikaitkan dengan kes liwat tidak memungkinkan mereka untuk meraih sokongan rakyat seterusnya memenangi pilihan raya kali ini.


“Saya diberitahu pemimpin tertinggi pembangkang tidak bersetuju untuk menyandarkan harapan kepada Presiden PKR, Datin Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail begitu juga Timbalan Presiden, Azmin Ali,” ujarnya.


Justeru katanya, pemilihan Nurul Izzah dilihat adalah pilihan tepat untuk meraih simpati rakyat bagi memastikan pembangkang menang pada pilihan raya nanti.