Saturday 7 December 2013

ANWAR IBRAHIM ANTARA 5 PEMIMPIN PALING DIBENCI....???


1. Pol Pot

Saloth Sar Aka Pol Pot dan Khmer Merah parti politiknya yang memerintah Kemboja selama 4 tahun (1975-1979), tetapi rakyat Kemboja tidak memiliki kenangan yang ‘indah’ daripada pemerintahannya. Pol Pot lebih dikenang sebagai penguasa yang sadis dan kejam. Sepanjang pemerintahannya, sekitar 2 juta rakyat Kemboja mati dalam kelaparan, menjadi pesalah politik, buruh paksa dll. Kekuasaan Pol pot berakhir setelah Vietnam menyerang Kemboja pada tahun 1979. Pembunuhan besar-besaran selama pemerintahan Pol pot itu biasanya disebut sebagai Genosida Kamboja. 

ANNE NGASRI DI #PAU2013

alt

KUALA LUMPUR  - Pelakon popular Nasriah Ngasri atau lebih dikenali sebagai Anne Ngasri melahirkan rasa syukur kerana menjadi salah seorang pewakilan Bukit Bintang UMNO pada Perhimpunan Agung UMNO (PAU) 2013 kali ini. 

POLIS BERJAYA TAHAN 2 LELAKI SUSPEK KES TEMBAK DI NIBONG TEBALNibong Tebal, 7 Dis - Polis menahan dua lelaki bagi membantu siasatan kejadian seorang lelaki mati ditembak ketika sedang berjalan seorang diri tidak jauh dari rumahnya di Taman Puteri Gunung, Tasek Mutiara di sini malam tadi. 

REMUK HATI AYAH.... LIHAT VIDEO ANAK GADIS SUNTI DIRATAH 5 LELAKI


Angkara handphone atau sikap sendiri...???

Adegan seks Terlampau Gadis 14 tahun, hebat budak sekolah sekarang mengalahkan orang tua.

( FOTO ) - PERTANDINGAN TEMBAK BAYI DALAM KANDUNGAN DI SYRIA


Menakutkan: Gambar x-ray menunjukkan janin dengan peluru yang berada di dalam otak, ditembak mati di dalam rahim ibunya
Kejam dan memang tersangat kejam. Entah ada hati perut atau tidak manusia sebegini. Sanggup menjadikan bayi dalam kandungan sebagai sasaran menembak mereka. Memetik sumber berita, para ibu hamil di Syria menjadi sasaran bidikan para penembak tepat untuk memenangi sebuah pertandingan mengerikan: mereka menembak bayi dalam kandungan untuk merebutkan hadiah rokok.

PRU 14 : ABAI 7 ANCAMAN MELAYU - ISLAM ATAU HADAPI 'TSUNAMI KRISTIAN'

The 7 threats against Muslims in Malaysia, according to Perkasa’s Zulkifli Noordin

Naib Presiden Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa) Datuk Zulkifli Noordin (gambar) mengatakan terdapat tujuh ancaman kepada Melayu-Islam dan jika tidak ditangani akan mampu menukar keputusan Pilihan Raya Umum ke-14  (PRU14) menjadi "Tsunami Kristian".

MB TERENGGANU JADI HERO 'JALANAN'


Kejadian seperti gambar di atas berlaku ketika Menteri Besar Terengganu melalui jalan pulang dari Kuala Lumpur ke Kemaman untuk bersama rakyat menghadapi banjir, beliau tersekat di kawasan Chendor bersama dengan ramai pemandu bersama ahli keluarga, anak, isteri dan lain-lain yang tersekat sama di situ dalam keadaan kelaparan. Situasi yang amat sukar dalam serba kekurangan hanya Allah S.W.T sahaja yang tahu betapa susahnya menghadapi situasi ketika itu.