Saturday 9 March 2013

ANWAR DAN HELAHNYA....


Mula-mula dulu isu 16 September - teruk Anwar kena tapi diselamatkan dengan isu Altantuya

Isu Altantuya - tak boleh kaitkan dengan Najib malahan mahkamah Perancis sendiri mengaku tidak ada siasatan dilakukan tapi Anwar terperangkap dengan SUARAM ditaja NED dan NDI

Isu SCORPENE - Dikatakan tidak mampu menyelam dan akhirnya Anwar terperangkap lagi bila Lim Guan Eng jadi tetamu VIP ketika selaman dilakukan....

TAHNIAH !!! 340 AHLI PKR FELCRA SEBERANG PERAK SERTAI UMNO....BUKA CAWANGAN BARU UMNO..


KAMPUNG GAJAH, 9 Mac – Seramai 340 ahli Parti Keadilan Rakyat (PKR) dari Felcra Seberang Perak 1, 2 dan 16 di Malinja Jaya di sini mengisyitiharkan keluar daripada parti itu untuk menyertai UMNO.
Bekas Setiausaha Cabang PKR Pasir Salak, Mokhtar Ridzuan berkata mereka mengambil keputusan untuk meninggalkan parti itu kerana sudah tidak yakin dan kecewa dengan kepimpinan parti itu.

DAP PERAK BERCAKARAN SESAMA SENDIRI..???Naib Presiden DAP Pusat, M Kulasegaran, semalam di dalam mesej di laman sosial Twitter beliau mendakwa Pengerusi DAP Perak Ngeh Koo Ham dan Setiausahanya yang juga sepupunya,  Nga Kor Ming meminggirkan beliau, masyarakat India dan berterusan dengan amalan rasuah. Tindakan Kulasegaran yang dilihat cuba melepaskan kemarahan beliau kepada Nga-Ngeh bersaudara melalui laman sosial Twitter, menunjukkan keadaan yang semakin parah dan masalah berpuak-puak di dalam DAP Perak.

AKHIRNYA...SETELAH BERTAHUN-TAHUN MEMENDAM RASA......ANWAR BERJAYA MELIWAT AZLAN...!!!
Teman ingin kongsikan di sini... kupasan oleh RBP Online mengenai PUNCA BAPA SAIFUL BUKHARI berjaya diliwat oleh ANWAR....

Sepertimana yang dijanjikan malam tadi bahawa pagi ini saya akan berkongsi dengan anda apa kisah sebenar yang saya tahu tentang tindakan bapa Saiful yang membuat u turn disaat-saat Anwar dan geng-geng PKR menafikan penglibatan mereka berhubung insiden pencerobohan di Lahad Datu....

Kalau ikutkan perancangan PKR yang sebenarnya bapa Saiful akan dijelmakan selepas pembubaran parlimen kelak.  Tetapi oleh kerana nak tutup isu Lahad Datu maka ianya dipercepatkan.

Sekarang mari saya ceritakan kisah sebenar....

PENGGANAS SULU DI BAYAR..???


Rakan Pengganas inilah yang merosakan mayat anggota polis kita, apabila menyerang hendap mereka daripada belakang di Kg Sri Jaya Simunul pada malam Sabtu 2 Mac.

Akibat operasi udara dan darat pada Selasa akhirnya sebahagian daripada mereka maut. Sehingga kini 52 daripada mereka mati, 79 berjaya ditangkap dan 50 daripadanya ditahan melalui akta baru yang menggantikan akta keselamatan dalam negeri.

( VIDEO ) : NUR MISUARI AJAK DS NAJIB BERPERANG...???


Pengerusi Barisan Pembebasan Kebangsaan Moro (MNLF) Nur Misuari memberi amaran kepada Malaysia agar tidak membunuh adik Sultan Sulu, Sultan Jamalul Kiram III, Raja Muda Agmibuddin Kiram dan pengikutnya di Sabah kerana ia dianggap mengisytiharkan perang ke atas kaum Tausug dan bekas kumpulan pemisah itu.

Portal berita Filipina, abs-cbnnews.com. melaporkan beliau sebagai memberi nasihat  kepada Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak :

TINDAKAN BAPA SAIFUL BUKHARI DI SOKONG NUR MISUARI..???Ketika MiM mencari info terbaru tentang pencerobohan di Sabah, MiM singgah di FB Nur Misuari.

Sungguh menghairankan! Tiba-tiba FB Nur Misuari begitu berminat dengan perkembangan terbaru kes liwat Anwar Ibrahim!

Kenapa Nur Misuari mahu mempertahankan Anwar Ibrahim dalam FB?