Friday 28 February 2014

JAMBATAN KEDUA PULAU PINANG TERPANJANG DI ASIA TENGGARA


GEORGETOWN - Pulau Pinang, negeri yang terbahagi kepada dua bahagian oleh Selat Melaka, mempunyai satu lagi mercu tanda menghubungkan bahagian pulau dan tanah besar apabila Jambatan Kedua Pulau Pinang dibuka secara rasmi pada Sabtu malam oleh Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak.

( FOTO ) - LELAKI NEPAL MATI GANTUNG DIRI SELEPAS BERGADUH DENGAN TEMAN WANITA


GEORGETOWN - Seorang pekerja kilang warga Nepal  dijumpa tergantung berhampiran sebuah kilang di kawasan Zon Perindustian Bebas (FIZ) Fasa 4, Bayan Lepas di sini hari ini (semalam).

MB TERENGGANU MENANG SAMAN FITNAH, MAHKAMAH ARAH ADUN PAS & HARAKAH BAYAR RM200K


Hari ini 28.2.12 jam 9.35 pagi di Mahkamah Jalan Duta, Kula Lumpur, Hakim Yang Arif Rosilah binti Yop memutuskan bahawa YAB MB Terengganu berjaya membuktikan kes fitnah terhadap defendan-defendan dalam kes saman fitnah MB terhadap YB Syed Azman, Harakah dan 2 yang lain.

MAHKAMAH ARAHKAN WAN AZRI BAYAR RM800K KEPADA ANWAR - PEGUAM TIDAK PUAS HATI, MAHKAMAH BERAT SEBELAH ???

alt

KUALA LUMPUR 28 Feb - Ketua Pegawai Eksekutif KLPOS Media Production Sdn Bhd Wan Muhammad Azri Wan Deris menyatakan tidak terkejut dan sudah menjangka dengan keputusan mahkamah mengarahkan beliau membayar RM800,000 kepada Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

GEMPAR ! GAMBAR WANITA BERTUDUNG MELUTUT DAN 'SEMBAHYANG' DALAM GEREJA TERSEBAR !!!


KUANTAN – Lewat malam semalam, sekeping gambar yang memaparkan aksi seorang wanita memakai tudung seperti kebanyakkan orang Melayu di Malaysia mula tersebar dilaman media sosial.

IBU SAUDARA SEPERTI IBU SEBENAR BERBANDING IBU KANDUNG.....

Aishah bersama adiknya yang kini bersekolah di Kelantan
Aishah bersama adik-adiknya kini bersekolah di Kelantan

STOCKHOLM : Anak perempuan kepada pasangan yang didakwa di Sweden kerana didakwa memukul anak mereka berkata dia lebih rapat dengan ibu saudaranya yang dianggap ‘ibu sebenar’ berbanding ibu kandung sendiri.

TAN SRI DATUK AMAR ADENAN SATEM ANGKAT SUMPAH KETUA MENTERI SARAWAK KE-5


KUCHING : Sarawak mencatat sejarah hari ini apabila Tan Sri Datuk Amar Adenan Satem mengangkat sumpah sebagai Ketua Menteri kelima menggantikan Pehin Sri Abdul Taib Mahmud.