Wednesday 8 April 2015

PIAH MERAYU DAN MOHON JASA BAIK TUN M UNTUK SELAMATKAN SIRUL DARI TALI GANTUNG


KUALA LUMPUR: Ibu bekas anggota Unit Tindakan Khas, Sirul Azhar Umar, Piah Samad mengakui anaknya menjadi mangsa keadaan serta bakal dikambing hitamkan dalam isu pembunuhan model Mongolia, Altantuya Shaaribuu

BMW NAFI KERAJAAN BELI BMW 7 SERIES.... APSAL RAFIZI DUNGU SANGAT ???


KUALA LUMPUR: BMW Group Malaysia hari ini menafikan dakwaan ahli Parlimen Pandan, Rafizi Ramli, bahawa kerajaan Malaysia telah membeli enam unit kereta BMW 7 Series.

TAHAP KESELAMATAN RENDAH PUNCA ROMPAKAN EMAS DAN BERLIAN RATUSAN JUTA DI HATTON GARDEN JEWELLERY ???


SEBUAH kedai emas yang turut menyimpan suku daripada emas di ibu kota itu dipecah masuk oleh sekumpulan perompak mahir pada Isnin.

MASA NAK KAHWIN SEMUANYA INDAH... BILA DERITA DI NEGARA ORANG,MERAYU INGIN PULANG....


KATA pepatah... Hujan emas negara orang, hujan batu negara sendiri, lebih baik negara sendiri.

Itulah derita yang kini dilalui oleh ibu muda warganegara Malaysia Nur Sri Rahayu Marimon, 24 tahun, yang kini tinggal di Nepal bersama dua anaknya selepas ditinggalkan suaminya yang bekerja di Arab Saudi sejak tiga tahun lepas.

PENDEK AKAL PUNYA AHLI PARLIMEN... GST SEBABKAN PASANGAN CINA ENGGAN BERANAK !!!


Ahli Parlimen DAP Kulai, Teo Ning Ching hari ini menyatakan pasangan muda termasuk dirinya terpaksa menghentikan hasrat untuk berzuriat selepas pelaksanaan cukai barangan dan perkhidmatan (GST) dikuatkuasakan awal bulan ini.

KENAPA LAH DENGAN KAU NI... BENJY...!!!


Muar: Khaeryll Benjamin Ibrahim, 37, atau lebih dikenali sebagai Benjy dan rakannya, Raja Shariff Hidayatullah Raja Shariffudin, 27, dihadapkan ke Mahkamah Majistret di sini, sebentar tadi kerana mengedar dadah.

SAMM BUAT LAPORAN POLIS KE ATAS TUN M ???


PETALING JAYA 8 April - Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM) menggesa tindakan diambil terhadap Tun Dr Mahathir Mohamad berhubung kenyataan di blog miliknya yang didakwa menghasut rakyat untuk membenci perdana menteri.

SEJARAH NAHAS UDARA MELIBATKAN VVIP MALAYSIA


UMUM mengetahui, kemalangan udara yang belaku di Semenyih pada 4 April lalu bukanlah  nahas pertama yang melibatkan orang kenamaan di Malaysia malah ia sudah berlaku sejak 1976 lagi.  Berikut adalah antara catatan nahas udara sama ada yang mengorbankan VVIP ataupun tidak :

DALAM PENJARA PUN BOLEH JADI PENASIHAT EKONOMI NEGERI... ORANG LAIN TAK LAYAK KE???


KUALA LUMPUR 8 April - Menteri Besar Selangor, Mohamed Azmin Ali memutuskan mengekalkan Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim memegang jawatan Penasihat Ekonomi bagi negeri Selangor.