Friday 1 May 2015

ANDY FLOP POPPY NIKAH ISTERI KEDUA MENJELANG ULANGTAHUN KE-24 PERKAHWINAN DENGAN ISTERI PERTAMA


Vokalis kumpulan Flop Poppy, Andy membuat pengakuan telah berkahwin buat kali kedua bersama seorang wanita yang dikenali sebagai Aliaah Abdullah namun masih belum bersedia untuk mendedahkan tarikh pernikahan mereka.

AWAS !!! FUCUK YANG ANDA MAKAN MUNGKIN DARI KILANG KOTOR DAN JIJIK !!!

Gambar Kilang Hasilkan Fucuk Begitu Kotor Dan Jijik

Tatkala melihat gambar-gambar yang diperolehi dari blog SK ini, tetiba tekak terasa loya dan perut menjadi mual..... Mana tidakknya lihat saja lah gambar-gambar yang disertakan ini yang menunjukkan sebuah kilang fucuk yang begitu kotor dengan bekasnya yang berkulat dan berlumut sambil dihurungi serangga seperti lalat dan serangga lain.

PELAJAR PINTAR JUAL KEREPEK DEPAN PINTU BANK UNTUK SARA KELUARGA.... HANYA PERLUKAN RM3 DAN BOLEH BALIK SIAPKAN HOMEWORK...


Terkesan apabila terbaca kisah ini yang menunjukkan seorang remaja yang masih bersekolah terpaksa menjual kerepek dan maruku di hadapan sebuah bank di Dangga Bay, Johor.

GUAN ENG AKAN JAGA PERMATANG PAUH, AZMIN ALI JAGA KAJANG... WAN AZIZAH CUMA NAKKAN KUASA AJA, KERJA HAMPEHHH !!!


AIDCNews – Ketua Menteri Pulau Pinang Lim Guan Eng berjanji akan menjaga kawasan Parlimen Permatang Pauh jika Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail menang pada Pilihanraya Kecil (PRK) parlimen itu pada Khamis depan.

RESTORAN MAMAK PERTAMA DIKENAKAN TINDAKAN KESALAHAN GST


SHAH ALAM : Sebuah restoran di Seksyen 16 di sini menjadi yang pertama di negara ini dihadapkan ke mahkamah atas kesalahan di bawah Akta Cukai Barang dan Perkhidmatan (GST) 2014 sejak GST dilaksanakan 1 April lepas.

AZWAN BRO AND THE GANG NAFI MAHU TUMBANGKAN NAJIB SECARA 'SENYAP'


PERMATANG PAUH, 30 April – Naib Ketua Pemuda UMNO Khairul Azwan Harun hari ini menafikan beliau terlibat dalam sebarang komplot untuk menumbangkan Presiden UMNO, Datuk Seri Najib Tun Razak.