Thursday 22 October 2015

KETAHUI MUSLIHAT BANGLA EDAR DADAH ELAK DITANGKAP POLIS !!!

'Tepi Sikit, Saya Mau Ambil 'Barang' Saya' - Kata Bangla Itu

Hati-hati semua. Saya naik bas balik kerja tadi dari Gleneagle Ampang. Tengah berangan, tak perasan bas berhenti. Ingatkan penumpang nak turun. Lepas itu, lelaki Bangla dalam gambar ini buang sesuatu di depan I. I pun buat bodohlah. 

PENUMPANG MABUK BERBOGEL DALAM PESAWAT AJAK PRAMUGARI SEKSI BERJIMAK !!!


ISTANBUL – Sebuah pesawat Sun Express terpaksa membuat pendaratan kecemasan gara-gara seorang lelaki mabuk yang bertelanjang bulat telah meminta pramugari seksi untuk melakukan hubungan seks dengan dirinya.

PENDEKATAN TSUNAMI MELAYU OLEH DAP AMAT MERBAHAYA KEPADA MELAYU DAN ISLAM !!!


Assalamualaikum wbt.

Saya mengajak sahabat seperjuangan dan seluruh   ummah Melayu dan Bumiputera utk sama2 menyelami rentetan pendekatan DAPig,  yang amat merbahaya kepada  ummah Islam, Melayu,  Bumiputera dan pribumi tanahair tercinta ini. Walaupun nukilan yg bersandarkan kajian dan berfakta ini agak panjang, saya mohon teruskankah membacanya dan menyampaikannya kepada sahabat dan taulan...#bersatumelayutolakdap.

USUL UNDI TIDAK PERCAYA TERHADAP PM GAGAL SENARAI NAMA TAK CUKUP KORUMYang diPertua Dewan Rakyat Tan Sri Pandikar Amin Mulia mengesahkan beliau masih menunggu senarai nama dari blok pembangkang yang menunjukkan mereka mempunyai majoriti untuk membawa usul tidak percaya terhadap Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak.