Tuesday 5 August 2014

PESTA BOGEL : LIM GUAN ENG TURUT BERBOGEL... !!!

alt 

Guan Eng : 'Saya Tak Tahu Ada Pesta Bogel'

GEORGETOWN 5 Ogos - Ketua Menteri, Lim Guan Eng tidak mengetahui mengenai penganjuran Pesta Sukan Bogel di Teluk Bahang yang disebarkan di internert sejak semalam.

KERAJAAN LIM GUAN ENG LULUSKAN PESTA BOGEL... PAS SALAHKAN UMNO... ???

 
Kini tersebar luas lah gambar sekumpulan manusia berperangai haiwan kononnya atas nama kebebasan berkeadaan bogel dikhalayak ramai ditepi pantai.

Perkara berlaku di Pulau Penang dimana negeri yang dikalangan masyarakat Cina disebut negeri “kita punya”. Negeri Kita punya ini disebarkan sampai kenegara jiran maka berbondong bondonglah puak kiasu dari negara jiran datang kenegeri yang mereka rasa selamat untuk buat apa sahaja atas nama pemerintah datang dari bangsa sendiri.

BOIKOT PRODUK ISRAEL SEPERTI SERANGAN EKONOMI KE ATAS ISRAEL...

 

Persatuan Pedagang dan Pengusaha Melayu Malaysia (Perdasama) percaya perang ekonomi dengan cara memboikot melalui bentuk urus niaga mampu memberi kesan bukan sahaja terhadap ekonomi Israel, malah negara-negara sekutunya.

PELAKON DAZRIN DAN AMYRA ROSLI TAK JADI NIKAH....

Dazrin, Amyra Rosli Tak Jadi Kahwin 

Perkahwinan pasangan ini sepatutnya berlangsung pada Jumaat, 8 Ogos 2014 namun apa yang telah dirancang selama ini tidak akan menjadi kenyataan selepas ibu kepada bakal pengantin perempuan memaklumkan majlis tersebut sudah dibatalkan.

PENGGOAM LETAK GAMBAR BOGEL DI TWITTER PERDANA MENTERI ???

 

DIKHABARKAN Twitter milik Perdana Menteri kita DS Najib berjaya digodam hingga keluar gambar seksi lagi lucah seperti yang anda baca dalam Twitter TS Rais Yatim di atas. Angkara siapa??