Saturday 20 October 2012

GEMPAR !!! ATM KETINGGALAN, CUBA BAWA KENDERAAN UNIK KE STADIUM...???!!!

Waktu-waktu tertentu kita tidak hairan dengan kenderaan yang sinonim dengan angkatan tentera di negara ini seperti kereta kebal, helikopter, jet pejuang dan sebagainya.

Berikut dipaparkan 10 buah kenderaan tentera unik di dunia yang tidak mungkin kita dapat saksikan pada hari-hari biasa mahupun di media massa.

1. Kenderaan Lapis Baja M60A1-Launched Bridge (AVLB)


AVLB M60A1 digunakan  sebagai jambatan yang dapat berpindah dengan menggunakan sistem scissor. Panjang Maksima jambatannya adalah 18 meter.

NIK AZIZ DAN PENYOKONG KELANTAN TAK TAHU PASAL NI....!!!!

MyMassa terpaksa ke depan menjelaskan isu ini.

Nampaknya gambar YAB PM memakai baju Red Warrior telah dijadikan isu oleh blogger pembangkang.


DIPENJARA KERANA DERA KUCING

Yushairi (baju merah) dan Shahrul Azuwan
SHAH ALAM  -  Dua pemilik sebuah pusat jagaan haiwan di penjara tiga bulan atas kesalahan menyebabkan kesakitan dan penderitaan terhadap 30 ekor kucing ketika sambutan Hari Raya Aidilfitri, tahun lalu.

BISNES URUT 'BATANG PENSIL' ARTIS PAS...!!!!!

Gambar dari FB FB AUPN berjaya menggoda seorang artis PAS untuk mengaku sesuatu.


Jom lihat pengakuan artis tersebut.


Tahniah sibertrooper KEDAH yang berjaya menerjah isu ini.

TUN DR. SITI HASMAH MALUKAN UMI AIDA...???

KUALA LUMPUR – Pelbagai isu yang membawa kepada kontroversi telah berlaku ketika penukaran pengarah, skrip dan pelakon utama bagi pementasan teater Tribute Teater Tun Siti Hasmah yang akan berlangsung November ini.

PERDANA MENTERI BERPESTA SEKS...???

Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak (tengah) dan isteri Datin Seri Rosmah Mansor (dua, kanan) ketika memasuki Masjidil Haram, Mekah bagi menunaikan ibadat umrah pada Ogos lalu semasa beliau menghadiri Sidang Kemuncak Luar Biasa kali ke-4 Persidangan Kerjasama Islam (OIC) yang berlangsung As-Safa Palace bersebelahan Masjidil Haram.

KEJAM ! BAYI BARU LAHIR YANG MEMPUNYAI GENETIK JAHAT AKAN DIBUNUH..!!!
Sebagai manusia normal, yang ada hati dan perasaan, yang mempunyai akal fikiran yang waras, tergamakkah anda membunuh bayi yang baru dilahirkan hanya kerana bayi itu dilahirkan oleh wanita 'jalang' atau bapanya adalah penjenayah, penagih dadah dan sebagainya..????

TERGEMPAR !!! GADIS CANTIK JUARA MUAY THAI.....KEKASIH GELAP AZMIN ALI..???


Fuyooohhhh....!!! Siapakah gadis genit yang berwajah cantik ini?  Adakah benar dia adalah kekasih gelap bakal MB Selangor selepas PRU 13....???? Teman difahamkan, gadis ini bukan artis.... langsung tidak terlibat dengan dunia perfileman ataupun hiburan tanahair.....
Malahan... melalui sumber yang dipercayai, gadis ini langsung tidak pernah joint sebarang aktiviti politik di negara ini!!!!  Siapakah beliau..... lets cekidot.!!!!!

ABIS LA KAU.....AZMIN!!!!