Sunday 19 January 2014

SELEPAS RAJA NORJAN SHAH, KINI 'PERMAISURI RATU KUASA ALAM' PULA TUNTUT KESULTANAN MELAKA

MELAKA : Raja Noor Jan Shah Raja Tuah yang mendakwa dirinya Sultan Melaka dan kini berada dalam tahanan polis bukan satu-satunya individu yang bersaing untuk merebut takhta di negeri itu.

( FOTO ) - PAK NIL DAN AZWAN ALI DI ZAMAN MUDA

2

Gambar yang kami kongsikan ini sebenarnya dimuatnaik oleh Azwan Ali untuk mengingat kembali zaman silam mereka berdua.

Kini mereka masing-masing telah bergelar selebriti yang terkenal di Malaysia. Untuk pengetahuan anda, Aznil atau lebih dikenali sebagai Pak Nil lahir pada 6 November 1962 di Kuala Lumpur dan mula dikenali melalui rancangan Pop Kuiz pada 1992.

SURAT JKKK BUKTI GURU KAFA DITUDUH PENYOKONG PARTI PEMBANGKANG

Adun dakwa temui bukti
Surat didakwa dihantar JKKK Kubang Palas kepada pejabat YIT daerah Marang.

MARANG - Adun Bukit Payung, Mohd Nor Hamzah mendakwa menemui bukti dua guru Kelas al-Quran dan Fardu Ain (Kafa) dan guru al-Quran dewasa di Kubang Palas, di sini, dipecat kerana dituduh menyokong pembangkang dalam pilihan raya lalu.

JIJIK !!! CEBISAN 'HANDYPLAST' DALAM NASI LEMAK DIHIDANGKAN DALAM PENERBANGAN DOMESTIK ...!!!

Nasi lemak sambal plaster

SEREMBAN - Seorang wanita terkejut bukan kepalang apabila menjumpai cebisan pembalut penutup luka dalam nasi lemak yang dihidangkan kepadanya oleh sebuah syarikat penerbangan tempatan, baru-baru ini.

KETUA PEMUDA MIC MAUT DITIKAM


SUNGAI PETANI : Seorang lelaki berusia 30-an maut dipercayai ditikam dengan senjata tajam, manakala tujuh lagi cedera dalam satu pergaduhan di hadapan sebuah hotel, di sini, 12 tengah malam tadi.

BOT PANJANG KARAM - MANGSA CERITA DETIK CEMAS

Gambar hiasan

Dalam kejadian pada 1.40 petang itu, bot panjang yang dinaiki 27 penumpang itu karam selepas dipukul ombakEnam belas penumpang terselamat, tujuh masih hilang dengan empat disahkan lemas. Mayat Naibi Saibi iaitu yang terakhir ditemui sebelum operasi dihentikan ditemui berhampiran lokasi kejadian kira-kira 8 malam tadi.

BUNGKUSAN BARANG KEPERLUAN DAPUR DAN RM 50 UNTUK PESERTA DEMO DI PENANG...???


Puak melayu PR haramjadah ....  jadi pemfitnah.... dan mereka cerita karut marut kononnya rakyat yang hadir siang tadi dijanjikan wang RM50 serta bungkusan mengandungi beras, tepung dan rempah! Adakah benar dakwaan mereka??