Monday 20 August 2012

KISAH ANWAR IBRAHIM DAN LINGKARANNYA BERSAMA JESUIT, FREEMASON DAN NEW WORLD ORDER


Seorang pembaca AIDC meminta disiarkan semula tulisan ‘Angela’ berkenaan lingkaran Datuk Seri Anwar Ibrahim dengan Jesuit, Freemason dan New World Order (NWO) yang pernah disiarkan di sini.
“Perkara ini penting untuk memahami apa yang didedahkan oleh Datuk Ibrahim Ali dalam Utusan Malaysia hari ini.
“Nanti orang keliru dengan mengatakan Anwar hanya terlibat dengan Freemason (zionis), sedangkan Anwar juga terlibat dengan Jesuit (Kumpulan Jesus). Kombinasi kedua organisasi rahsia dihampiri Anwar untuk mencari pengaruh demi mencapai cita-citanya” katanya.
Presiden Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa), Datuk Ibrahim Ali dalam pendedahannya berkata, beliau terkejut apabila mendapati nama Anwar Ibrahim disenaraikan dalam laman web organisasi freemason, Civil Service Lodge No. 148.
Beliau turut meminta Anwar tampil ke hadapan untuk mengesahkan atau menafikan kebenaran dakwaan laman freemason tersebut.
Untuk tidak menghampakan permintaan pembaca itu, maka kami siarkan semula beberapa tulisan Angela yang telah dikompilasi dan disunting semula oleh AIDC.
Anwar Ibrahim : Jaringan Jesuit, Freemason & New World Order


OPS SELAMAT : 46 PEMANDU BAS EKSPRESS POSITIF DADAH...!!!

gambar hiasan

KOTA BAHARU - Seramai 46 pemandu bas ekspres yang diperiksa dalam Op Selamat, disahkan positif dadah, kata Ketua Pengarah Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) Datuk Solah Mat Hassan.

Beliau berkata, pengesanan itu dilakukan melalui ujian saringan Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK) di 32 terminal bas yang diperiksa di seluruh negara dalam tempoh 12 Ogos hingga Jumaat lalu.

"Kami akan mendapat laporan daripada AADK sebelum mengambil tindakan mengikut peraturan terhadap pemandu terbabit," katanya kepada Bernama ketika ditemui di Rumah Terbuka Aidilfitri di kediamannya di Kampung Guchil Bayam di sini hari ini.

Beliau berkata, JPJ akan sentiasa membuat pemantauan di semua terminal bas ekspres di seluruh negara bagi memastikan pengusaha pengangkutan awam itu mematuhi peraturan yang ditetapkan terutama dalam tempoh Op Selamat yang bermula 12 Ogos dan berakhir 26 Ogos. - BERNAMA