Tuesday 30 October 2012

BERANI KERANA BENAR....!!!

TEMAN dah kata..... PAS Perak ni memang tidak senang hati, dengki, irihati, cemburu, dan pelbagai lagi sebutan yang sinonim dengan maksud tersebut, kepada ketokohan DS DiRaja Dr. Zambry sebagai MB Perak selepas jatuh tersungkurnya Nizar dari takhta Menteri Besar yang hanya sempat merasa keenakannya diperkudakan Ngeh dan Nga selama 11 bulan sahaja..... kalau anak kecil yang baru lahir ke dunia, belum sempat nak sambut ulangtahun hari kelahiran pun!!!!


Gambar sekadar hiasan.....

DR. HATTA SAHKAN PAS AKAN DILANDA 'KEMALUAN' BESAR....!!!!!Penuh dalam pelbagai media sampailah ke sms PAS mengatakan mereka akan menang besar dalam PRU 13 ni dan akan merampas Putrajaya..

JIka benar seperti apa yang dikata mengapa kenyataan seperti ini dikeluarkan?..


TERBONGKAR !!! 'PEROGOL BERSIRI DALAM PEMUDA PAS MALAYSIA' DI DEDAHKAN PARA ISTERINYA SENDIRI.....!!! (BAB KETIGA - Terakhir)

(BAB KEDUA)....... Klik <  DI SINI  >
TERBONGKAR !!! 'PEROGOL BERSIRI DALAM PEMUDA PAS MALAYSIA' DI DEDAHKAN PARA ISTERINYA SENDIRI.....!!! (BAB KEDUA)

(BAB PERTAMA).... Klik  <  DI SINI   >

Boleh baca komen-komen bawah gambar yang diupload salah sorang isterinya. Klik pada link di bawah gambar. 
TERBONGKAR !!! 'PEROGOL BERSIRI DALAM PEMUDA PAS MALAYSIA' DI DEDAHKAN PARA ISTERINYA SENDIRI.....!!! (BAB PERTAMA)

Anda masih ingat dengan artikel yang teman siarkan <  di sini  > bertarikh 17 Oktober 2012, mengenai seorang pemuda PAS yang teman labelkan sebagai 'perogol bersiri' kerana sikap kasanovanya yang mengahwini mangsa dan kemudian meninggalkannya......

Kini teman ingin paparkan pula SAMBUNGAN dan KLIMAKS pada 'telenovela' 'perogol bersiri' tersebut yang telah terbongkar dan didedahkan sendiri oleh para isteri beliau yang telah ditinggalkan tanpa nafkah zahir batin dan khabar berita. Oleh kerana  Artikel yang disiarkan oleh sahabat teman di blognya.... < di sini >  ..... terlalu panjang (bukan sahaja naik juling mata, malah hampir pitam membacanya) maka teman ambil inisiatif untuk membahagian ianya menjadi 3 BAB.ABBY ABADI DAN HAIRIE OTHMAN PATUT AJAR LELAKI KASANOVA NI CARA KAUT WANG DENGAN MUDAH DI PENTAS CERAMAH PAS...!!!!

Apa agaknya 'tazkirah' yang akan disumbatkan ke telinga lelaki kasanova ni seandainya pelakon lelaki dan wanita yang sedang hangat di pasaran sekarang ini setelah bertukar profession menjadi ustaz dan ustazah jemputan terlampau di pentas-pentas ceramah PAS,Abby Abadi dan Hairie Othman, bertemu dengan lelaki kasanova tersebut..??? Mereka patut mengajar lelaki licik tersebut untuk meraih keuntungan dan dana melalui pentas ceramah PAS......!!!!MEREKA TELAH MENERIMA ISLAM SEBAGAI CARA HIDUP.....Tidak dapat dipastikan senarai ini bermula sejak tahun bila. Dari sumber yang teman dapat, hanya senarai nama dan beberapa gambar individu yang dimaksudkan sahaja. Walau bagaimanapun, syukur Alhamdulillah, akhirnya Allah telah membuka pintu hati mereka untuk menerima Islam sebagai pegangan dan cara hidup mereka.  Mudah-mudahan Allah akan terus membuka petunjuk-petunjuk kebenaran dan memberkati kehidupan mereka.

Dari agama Kristian
  1. Abdul-Karim al-Jabbar (Sharmon Shah) - bekas pemain NBA

FOTO HITAM PUTIH ANWAR DI SHARE 40 RIBU ORANG DI FB....???!!!


Benarkah, gambar ini telah di share di laman sosial Facebook oleh 40,000 orang????

BENARKAH BN PINGGIRKAN PEMBANGUNAN DI SABAH....???

DR SALLEH KALBI

INI JAWAPANNYA....!!!

Ahli Parlimen Silam, DR SALLEH KALBI, menolak keras dakwaan bekas Ahli Majlis Tertinggi Umno, Datuk Seri Lajim Ukin yang mengatakan Sabah tidak membangun. Ikuti wawancara khas Sinar Harian, WAN NASRAH ABDUL RAHIM, ARHIZA AHMAD dan jurufoto, AZMI ARYANTO bersama Salleh dalam menyingkap dakwaan Lajim mengenai isu ini.