Tuesday 14 October 2014

(FOTO & VIDEO) : PUTING BELIUNG LANDA PENDANG, KEDAH


Pendang : Kira-kira 10 buah rumah dan sebuah sekolah rendah di Kampung Alor Besar, di sini, mengalami kerosakan akibat dilanda puting beliung kira-kira jam 4 petang tadi.

TUANKU SULTAN NAZRIN MENZIARAHI JENAZAH ALLAHYARHAM BAPA MENTERI BESAR PERAKPANGKOR 14 Okt - Jenazah Abdul Kadir Muhammad, bapa Menteri Besar Perak Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir, yang meninggal dunia akibat serangan jantung selamat disemadikan.

LELAKI PARIAH BERLAKON OKU, TAMPAR BANNER PM DENGAN SELIPAR DITAHAN POLIS


Krishnan a/l Mookan, 56, yang dikecam oleh banyak pihak kerana menampar banner yang tertera muka Najib Abdul Razak dengan selipar semasa Protes GST dan kenaikan harga minyak pada 8/10/2014 di hadapan bangunan Parlimen telah ditahan  polis di rumahnya yang beralamat di Blok 08-00-11, PPR Sri Alam, Sungai Besi, Kuala Lumpur semalam.

(FOTO) : PADAH TERKENA RENJATAN ELEKTRIK KETIKA CURI KABEL, LELAKI MELECUR TERUK


ASTAGHAFIRULLAH...HAL'AZIM.... Seorang lelaki berusia 39 tahun melecur hampir 80 peratus di anggota badannya selepas terkena renjatan elektrik dipercayai ketika cuba mencuri kabel dan peralatan di sebuah pencawang milik Tenaga Nasional Berhad (TNB) di Bachang, Batu Berendam di sini, kira-kira jam 1 tengah hari semalam, 13/10/2014.

KENAPA FILEM KISAH MONA FENDI BERJUDUL 'DUKUN' TIDAK PERNAH DITAYANGKAN ???Selepas berkuburnya kisah bomoh wanita paling kejam Mona Fendi, akhirnya terbit beberapa buah buku yang menceritakan tentang Ilmu hitam yang digunakan oleh Mona Fendy dalam kehidupan beliau dan juga filem Dukun yang jalan ceritanya diambil dari kisah Mona Fendi.

AL-FATIHAH : BAPA MENTERI BESAR PERAK MENINGGAL DUNIA

alt

IPOH 14 Okt - Bapa kepada Menteri Besar Perak, Dato Seri DiRaja Dr. Zambry bin Abdul Kadir iaitu Abd Kadir Muhammad, 73, meninggal dunia jam 1.10 pagi tadi (14/10/2014).

RESTORAN MAMAK AL-EHSAN NAFI KENYATAAN GUNA DAGING BABI DALAM MASAKAN


Nampaknya, pendedahan oleh pengguna Facebook Syam Iz (Baca disini) telah dibalas oleh Restoran Al-Ehsan.

AWAS !!! PENGGUNA FACEBOOK DEDAHKAN RESTORAN MAMAK GUNAKAN DAGING BABI !!!


Satu status menggemparkan ramai peminat makanan di Restoran Mamak apabila mendedahkan sebuah restoran di Wangsa Maju didakwa menggunakan Daging Babi (Bacon) di dalam masakan mereka.